A legjobb e-mail marketing platform

Te is azt gondolod, hogy e-mail marketingre nincs szükség, mert még csak most indulsz és kezdő vagy? Már egy ideje vállalkozol, és úgy érzed, te megvagy e-mailek nélkül is?

Hidd el, szükséges. Ok? Minden vállalkozás növekedéséhez kiemelten fontos a célzott közönség megszerzése, a feliratkozók összegyűjtése az erősebb kapcsolatok kiépítésének érdekében.

A célközönség megszerzésének egyik fő módja az e-mail marketing!

Az e-mail marketing az egyik legolcsóbb marketing módja a megfelelő közönség megcélzásának.

Pár gondolat a MailerLite kapcsán:

Számos marketing eszköz áll rendelkezésre, amelyek lehetővé teszik e-mailek létrehozását és kezelését a vállalkozás számára.

A legtöbbet azonban a kezdőknek elég nehéz megszokniuk. Itt lép be a képbe a MailerLite.

A MailerLite egy egyszerűen elsajátítható e-mail marketing automatizálási platform, amelyet kifejezetten bloggerek és vállalkozók számára fejlesztettek ki.

10 okot mondok hogy, miért tartom a MailerLite-ot a legjobb, ingyenes, olcsó és megfizethető e-mail marketing szoftvernek.

1. “Örökké ingyenes” csomag.  A regisztráció után már használhatod is a következő funkciókat:

– azonnali hozzáférés mindenhez

– 1000 felhasználóig a tiéd

– 12.000 emailt tudsz küldeni havonta

– 24/7 ügyfélszolgálat, élő chat

2. Hozzáférés a prémium extrákhoz:

– automatizáció, A/B tesztelés, auto resend … stb

3. Versenyképes havidíjak

Miután nő a feliartkozóid száma, csomagot kell váltanod, de nyugi, nem kell érte bankot rabolni. 2500 feliratkozó után is csupán $15-t kell fizetned.

4. Korlátlan email küldés:

Minden csomagban korlátlan számú e-mail küldésre van lehetőség. Ha 1000 fő alatt vagy, akkor a havidíj $10.

5. E-mail automatizmus

Az automatizálás minden e-mail marketing platform nagyon fontos jellemzője. Az e-mail marketingplatformok többsége csak a legdrágább terveiben kínál automatizálási eszközöket, míg az e-mail automatizálási eszközök ingyen állnak rendelkezésre a MailerLite-ben

6. Mobil barát e-mailek

Az emberek többsége manapság mobilját használja e-mailek ellenőrzésére. És ez a tendencia csak tovább növekszik.
A mobil felhasználók egyenlő kiszolgálása érdekében a MailerLite használatával tervezett összes e-mail 100% -ban mobilbarát.

7. Könnyen érthető felület

Miután elküldtél egy e-mailt, a MailerLite felajánlja az e-mail kampány részleteit is.
A részletek olyan információkat tartalmaznak, mint a beágyazott linkekkel kapcsolatos tevékenységek, a leiratkozások száma, a visszafordulási arány, a spamlisták és egyebek.

8. A/B tesztek támogatása

A MailerLite felajánlja a felhasználóknak, hogy A / B tesztet hajtsanak végre előfizetőikön úgy, hogy ugyanazon e-mail két kissé eltérő formátumát küldik el az előfizetők két csoportjának.

9. Korlátlan tárhely a képek számára

A MailerLite lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy korlátlan számú képet töltsenek fel anélkül, hogy külön összeget kellene felszámolniuk a MailerLite-fiókjukba, amelyet aztán be lehet ágyazni az e-mailekbe.

10. Vonzó sablonok

A regisztrációs űrlapok és az oldalak vonzereje nagyon fontos ahhoz, hogy a webhely összes látogatóját e-mail feliratkozóvá fordítsa. A MailerLite-nek köszönhetően többé nem kell más összetett eszközöket használnod olyan regisztrációs űrlapok és landing oldalak létrehozásához, amelyek vonzhatják a webhely látogatóit.

forrás: mailerlite.com