INGYENES:

Kéred az ajándék 77 eladható digitális termék ötletemet?

Akár mellékes tevékenységet keresel, akár készen állsz egy e-kereskedelmi birodalom elindítására, ez az útmutató a legjobb online értékesíthető digitális termékekről neked szól.

A digitális termékek olyan eszközök vagy médiaelemek, amiket online lehet értékesíteni. Ha letöltöttél már egy zenei fájlt, egy PDF útmutatót vagy egy e-bookot, akkor te is használsz digitális termékeket.

Hova küldhetem?

Töltsd le az útmutatót most, és kezdd el létrehozni a digitális termékedet

** szülinapod megadása nem kötelező, viszont ha kitöltöd, megleplek a jeles napodon

Miért értékesíts digitális terméket?

Sokféle digitális termék típus létezik, ezért a legnehezebb döntés az, hogy mit készíts el értékesítésre. Ez az indulás legnehezebb része. Ezt a 77 digitális termék ötletet tartalmazó listát azért írtam össze, hogy segítsek neked túllépni az első akadályon, és felépíteni a digitális birodalmadat.

A lista 77 ötletet tartalmaz 15 különböző iparágban. Ha az iparágad nem szerepel a listán, bízom benne, hogy tudsz inspirálódni az ötletekből, és megtalálod a módját annak, hogyan alkalmazhatod őket a saját szakterületeden.

Erre van szükségem!

Most, hogy fel vagy dobva, hogy milyen nagyszerűek a digitális termékek, itt az ideje, hogy megmutassam neked a legjobb ötleteket!