KARÁCSONYI PARTY KARÁCSONYI PARTY KARÁCSONYI PARTY KARÁCSONYI PARTY KARÁCSONYI PARTY KARÁCSONYI

25 nap, 25 élmény – napi meglepetések várnak

Lépj be az Advent varázslatos világába: 25 nap, 25 különleges pillanat!

Készülj fel egy igazi vidám ünnepre! Amihez most jár egy csokor fantasztikus meglepetés: 25 szuper ajánlat, a legjobb eszközök a vállalkozásodhoz, hogy inspirálva és mosolyogva teljen az ünnep. Ne felejtsd ki a barátaidat sem, várlak benneteket szeretettel!

Minden nap új lehetőségekkel várlak, ne hagyd ki az ajánlatokat!

🎁 Egybegyűjtöttem a legpazarabb ajánlatokat, hogy az ünnepek varázslatosabbá váljanak számodra. Naponta újabb és újabb lehetőségeket osztok meg, és ne feledd, nem csak az én ajánlataimat találod itt, hanem a vállalkozó barátaimét is! Remélem, hogy mindennap megtalálod azt az egyedi kis csodát, ami mosolyt csal az arcodra.✨

👆 Ha telefonról nézed a kalendáriumot, egyszerűen csak érintsd meg az ajánlat fotóját.

Ajándékozó: Nagy Jennifer – delejtu.hu

Tölts le a tananyagot és határozd meg a visszautasíthatatan új áraid a tanulmányban szereplő árprezentációs feltételekkel!

Ajándékod: ingyenes / kupon

Ajándékozó: Kovács Eszter – kovacseszter.hu 

A vállalkozásod eddigi legsikeresebb kampányának profin kidolgozott vázlata megérkezett!

Ajándékod: ingyenes / kupon

Ajándékozó: Hernaez Évi  – evihernaezcopywriting.hu

Hogyan tűnj ki abban a hatalmas információs zajban, melyben naponta versenyezned kell a potenciális vásárlóid figyelméért? Így használd a storytellinget az értékesítésben.

Ajándékod: ingyenes / kupon (30%)

Ajándékozó: Szijártó Adrienn – impact-training.hu

Szeretnél túllépni az izguláson, lámpalázon? Hasznos tanácsok, hogy bármilyen kommunikációs helyzet is vár rád, könnyedebben és bátrabban szólalj meg mások előtt!

Ajándékod: ingyenes / kupon

Ajándékozó: Duchai Márti – reviewacademy.biz

Küldetésük, hogy megmutassák, milyen sokrétűen használhatóak az online értékeléseid a vállalkozásod fejlesztésében. a kupon minden tanfolyamra ér, dec.31-ig. 

Ajándékod: ingyenes / kupon (20%)

Ajándékozó: Berkes-Bognár Nikolett – socialight.hu

Töltsd le a Socialight Stratégiatervező munkafüzetet, melynek segítségével át tudod gondolni a kommunikációd alapjait és minden egyes lépést, ami közelebb visz a célodhoz. Ha kitöltöd, lesz egy kiinduló tartalomstratégiád és máris nem vaktában lövöldözöl a posztjaiddal! 🙂

Ajándékod: ingyenes / kupon

Ajándékozó: Máté Brigitta – lepcsofok.com

Elakadt megrekedt vállalkozásod egy szinten? Terveznél, de nem tudod, hogyan, vagy már belefogtál, de valami hiányzik?Az Adventi Vállalkozói csomag pontosan erről szól. Ahogy a gyertyákat is egyesével gyújtjuk meg, úgy érdemes a vállalkozást is fokról fokra építeni, fejleszteni. 

Ajándékod: ingyenes / kupon 

Ajándékozó: én magam, Halász Dóri 😉
Ha az “e-mail marketing, hírlevél elkezdése” túl sokáig szerepelt a teendőid listáján és eddig halogattad, engedd meg, hogy levegyem a válladról ezt a terhet, és segítsek, hogy készen állj a használatára, ahelyett, hogy rettegnél tőle.

Ajándékod: ingyenes / kupon

Ajándékozó: én magam, Halász Dóri 😉
Most egy lehetőséget mutatok neked. Csatlakozz a partnerprogramomhoz és keress extra jövedelmet. Hogy mennyit és mi a feltétel? Nézd meg a gomb megnyomásával 😉

Ajándékod: ingyenes / kupon 

Ajándékozó: Mitter Szilvia – minett.hu

Gyönyörű termosz kulacsok, amikkel megajándékozhatod magadat, vagy meglepheted szeretteidet.

Ajándékod: ingyenes / kupon (15%)

Ajándékozó: Kaszás Péter – personalguide.hu

A PersonalGuide teszt által kimutathatóvá válik, ami benned van. Felismered és megérted saját működésed, reakcióid, valamint egy cselekvési tervet kapsz ahhoz, hogy az erőforrásaid felfedezve és azokra támaszkodva pozitív irányú változást indíts el az életedben!

Ajándékod: ingyenes / kupon (-20.000 Ft)

Ajándékozó: én magam, Halász Dóri 😉
Ritka alkalmak egyike, hogy a tanfolyamaimhoz kedvezményt adok 🙂 Ez a nap is ilyen. Tanuld meg a MailerLite használatát velem és legyen egy szuper email marketing gépezeted 😉

Ajándékod: ingyenes / kupon  (15%)

Ajándékozó: én magam, Halász Dóri 😉

Sokszor kérdezitek, hogy milyen programokat, szoftvereket használok a vállalkozásomban. Erre az oldalra folyamatosan töltöm fel, amik nekem életmentőek 😉

Ajándékod: ingyenes / kupon

Ajándékozó: Fenyő Csilla – thecontentqueen.hu

Bevezetés az értékesítésbe az Instagramon.Töltsd le az ebookot és kezdj bele a tudatos márkaépítésbe, szerezz ügyfeleket és értékesíts nyomulás nélkül az Instagramon!

Ajándékod: ingyenes / kupon

Ajándékozó: én magam, Halász Dóri 😉

Itt az ideje, hogy megtanuld, hogyan készíts következetesen, vonzó egyedi tartalmat, ami sikeresen működik …könnyedén! … és végleg búcsút mondj a végzet üres képernyőjének

Ajándékod: ingyenes / kupon (10%)

Ajándékozó: én magam, Halász Dóri 😉
Ritka alkalmak egyike, hogy a tanfolyamaimhoz kedvezményt adok 🙂 Ez a nap is ilyen. Készíts online kurzust egyszerűen és értékesíts automatikusan!

Ajándékod: ingyenes / kupon  (15%)

Ajándékozó: én magam, Halász Dóri 😉
Most egy könyvet szeretnék a figyelmedbe ajánlani. Rengeteg szakmai könyvet olvasok, de ez volt az első ami nagyon megfogott. Ha szeretsz olvasni, akkor szerintem ez tetszeni fog neked is.

Ajándékod: ingyenes / kupon 

Ajándékozó: én magam, Halász Dóri 😉
Egy újabb könyvet szeretnék a figyelmedbe ajánlani. Ezt a könyvet egy éve olvastam, és őszintén mondom, hogy a vállalkozásomat változtatta meg, amiért nem lehetek elég hálás.

Ajándékod: ingyenes / kupon 

CSATLAKOZZ AZ ÉV LEGPÖRGŐSEBB KARÁCSONYI ÜNNEPSÉGÉHEZ!

Készítsd fel vállalkozásodat a 2024-es évre! Csodálatos ingyenes ajándékoktól kezdve elképesztő kedvezményeken át, fedezz fel az ünnepi időszakban 25 remek lehetőséget, amelyek életre keltik vállalkozásodat. Jutalmazd meg magad!

Ne maradj le

szeretnél napi emlékeztetőt?

Ne várj tovább! Ébredj a reggeli kávé mellett egy új ajándékkal minden nap! Iratkozz fel adventi értesítéseimre most!

Partnerek az ajándékozásban:

🎁 A partnereket folyamatosan töltöm fel. Hamarosan mindenkivel találkozhatsz.✨

Játékszabályok:

🎄 Az első ablak december 1. napján nyílik ki
🎄 Az utolsó ablak december 25-én nyílik ki
🎄 Az ablakok végleg bezáródnak, ekkor: 2024.01.01.

AZ ÜNNEPEK VARÁZSA ÖLELJEN KÖRÜL TÉGED ÉS MINDENKIT KÖRÜLÖTTED

© 2023 Halász Dóra | dorahalasz.hu