Black friday

Fekete péntek? Inkább Fekete öves péntek! 😎

Tanulj, építs, növekedj – dupla tudás, dupla siker

Tudom, hogy imádod az online bizniszedet, és hogy mindent megteszel, hogy úgy pörögjön, mint egy Black Friday-os tömeg a plázában. De van egy titkom: nem kell küzdened egyedül!

Ez a Black Friday a te napod! Most két legnépszerűbb kurzusomat kínálom neked egy áráért!

Vásárolj egyet, kapj egyet ingyen!

Szeretnék Neked segíteni, hogy a tudásoddal és a hírlevél marketinggel is szárnyalni tudj! Ezért most a két legnépszerűbb online tanfolyamomat egy csomagba tettem egy rövid időre.
48 órád van, hogy megduplázd a tudásod és az online sikereidet!
Szerezd be Te is a legsikeresebb kurzusaimat!

Képzeld el:

🦸‍♀️ MailerLite szuperhős:

megtanulod a szoftver minden csínját-bínját, az alapoktól kezdve. Automatizálod a folyamatokat, hogy több időd maradjon a lényegre: a vállalkozásodra.

🚀 Zero to Hero űrhajós:

kilövöd a vállalkozásod a csillagok közé, és olyan online jelenléted lesz, hogy még Elon Musk is megkérdezi, hogy csináltad.

NA, HOGY HANGZIK?

Ezek nem egyszerű tanfolyamok, hanem a jövőd kulcsai!🔑🗝️

1: MailerLite tanfolyam

A MailerLite-ot úgy fogod használni, mint egy profi

Mit kapsz?

2: Zero to Hero program

Alkosd meg a saját sikeres online tanfolyamodat a nulláról!

Mit kapsz?

Miért pont ez a csomag? 🤔

Nem kell többé különböző tanfolyamokat vásárolnod, vagy az interneten bolyongva keresgélni a megoldásokat. Itt minden egy helyen van, érthetően elmagyarázva.

És tudod, mi a legjobb? 😎

Most mindkét tanfolyamot egyetlen áron kapod meg! 😱 Igen, jól hallottad. Ez a Black Friday ajánlat olyan, mint a kedvenc filmed folytatása: még jobb, mint az eredeti!

Ne maradj le! 🏃‍♀️

Ez az ajánlat csak korlátozott ideig érvényes, szóval ne habozz! 48 órád van, hogy beszerezd a Black Friday megmentő csomagodat!

..mert a Black friday csomagom a legjobb lehetőséged, hogy óriási kedvezménnyel szerezd meg a tudást és a készségeket, amikre szükséged van a sikeredhez!

Miért én?

2017 óta dolgozom különféle rendszerekkel.Több, mint 7 éve segítem a vállalkozókat a termékeikhez, szolgáltatásaikhoz kapcsolódó rendszerek felépítésében. Könyvek, rendezvények, feliratkoztatások, vásárlások…

Sok mindent láttam, mi működik és mi nem.

De jártam már a te oldaladon is. Pontosan tudom, hogy milyen nagy falatnak tűnik, és milyen ideges tud lenni az ember, ha egy új dolgot szeretne megtanulni és használni.

Azóta azon dolgozom, hogy mindenkinek könnyű és élvezetes legyen a hírlevelekhez és online tanfolyamkészítéshez kapcsolódó rendszerek létrehozása.

Erre mindre képes leszel Te is! 

Ne várj tovább!

Ez az ajánlat csak 48 órán át érvényes. Csapj le álmaid online tanfolyamaira most, soha vissza nem térő áron!