5 NAP ALATT

Indítsuk be az e-mail listádat

Eddig a kedvelésekre és a kommentekre támaszkodtál. Amelyek kétségkívül mind a “nagy célt” szolgálták. De mint vállalkozónak a csillogó eredmények helyett a szilárd eredményeket kell választanunk.

Nem építhetsz üzletet olyan platformokra, amelyeket nem birtokolsz és nem tudsz irányítani – mert végső soron, ha egy algoritmus határozza meg a dolgokat, az nem közvetlen kapcsolat az ügyfeleiddel.

A kisvállalkozások tulajdonosai átlagosan 6 órát töltenek közösségi média marketinggel

Az tény, hogy tudjuk, hogy a közösségi médiában rendszeresen történnek hibák. Nem kell ahhoz a 2020 körüli globális összeomlás, hogy megzavarja a hírfolyamodat. De mi van, ha valami igazán őrült dolog történik? Például feltörik a fiókodat, és elveszíted a hozzáférésed az összes követődhöz? És a helyzet csak még rosszabb lesz, ha nem tudsz máshová fordulni.

Itt az ideje, hogy biztosítsd, hogy

kapcsolatot  tudsz teremteni az emberekkel, hogy hogy a márkádhoz hű élményt nyújts, függetlenül attól, hogy látják-e a közösségi média megjelenéseidet vagy sem.

Ráadásul az e-mailek sokkal többre képesek, mint egy átlagos közösségi média poszt:

mailerlite_kurzus_dorahalasz

EZ NEM A KÖZÖSSÉGI MÉDIA OSTOROZÁSÁRÓL SZÓL DE...

A helyzet a következő: neked hatalmadban áll olyan rendszert létrehozni, amely biztosítja, hogy a megfelelő emberek a megfelelő időben megkapják a megfelelő üzenet a vállalkozásodtól.

(És a márka élményét nyújtja, mielőtt még a “vásárlás” gombra kattintanának)

Nem kell marketingzseninek vagy technikai gurunak lenned ahhoz, hogy e-mail listát indíts – igazság szerint ugyanolyan egyszerű lesz a megvalósítása, mint a megszokott közösségi média platformoké.

ÉS TUDOM, HOGY MOST TALÁN ARRA GONDOLSZ:

#1

Már így is annyi tartalmat kell létrehoznomnem tudok még egy felületet a feladataim közé venni.

#2

Uhh-annyi reklám e-mailt kapok, és mindet törlöm. Miért használnám ezt a módszert a vállalkozásom értékesítésére, növelésére?

#3

Tudom, e-maileket kellene küldenem, de nem tudom, hol kezdjem, mit tegyek, vagy mit mondjak… ezért inkább kimaradok belőle.

a jó hír, hogy pontosan ezekről fogunk beszélni ebben a pár napban.

Ez nem arról szól, hogy TÖBB tartalamat hozz létre...

arról szól, hogy a tartalmat egyenesen azoknak az embereknek a postaládájába juttasd el, akik egyenesen azt mondják, hogy azt akarják, és készek cselekedni annak alapján, amit mondasz nekik.

Hosszú távon, ha most egy kis időt fordítasz arra, hogy elindítsd az e-mail listádat, az azt jelenti, hogy a későbbiekben a tartalom, ajánlatok és egyéb tartalmak létrehozására fordított idő akár 40-szer nagyobb megtérülést hozhat, mintha csak a közösségi médiában posztolnál.

ÉS … HA AZ IDŐ A VALUTÁD … AKKOR A MEGFELELŐ HELYEKEN KELL ELKÖLTENED. 

Ideje, hogy használd a megfelelő

CSATORNÁT

hogy elérd a megfelelő

EMBEREKET

a megfelelő

ÜZENETTEL

a megfelelő

IDŐBEN

5 napos minikurzus

Minden amire szükséged van, hogy gyorsan és egyszerűen elkezdhess növekedni a nulla feliratkozótól (vagy nulla stratégiától) a tartósan elkötelezett e-mail listádig.

Összegyűjtöttem mindent, amire szükséged van ahhoz, hogy fel tudd építeni az e-mail listádat, és a feliratkozókból ügyfeleket csinálj.

Akár edző, akár tanácsadó, akár tanfolyamot, tagságot, digitális terméket vagy online vállalkozást készítesz, az e-mail lista NEM egyszerűen csak egy “de jó hogy van”.

Az e-mail lista elengedhetetlen, ha 2023-ban és azon túl is növelni akarod a vállalkozásodat.

Szerencsére az e-mail lista elindításának és növelésének nem kell bonyolultnak lennie, és nem kell sok időt rabolnia. Még akkor sem, ha még csak most kezded.

Fedezd fel azt a 3 titkot, amely segített abban, hogy az e-mail listámat közel folyamatosan növeljem – és az üzletemben az eladások első számú hajtóerejévé váljon.

Kevesebb, mint napi fél óra alatt megmutatom, hogyan:

PLUSZ … lerántom a leplet azokról a mérőszámokról, amelyek megmutatják az e-mail szupererejét a közösségi médiához képest – készülj fel néhány elképesztő statisztikára!

Ha minden más platform holnap eltűnne, de nekem még meglenne az e-mail listám...

az üzletem a szokásos módon működne tovább.

NEKED MEGVAN EZ A BIZTONSÁG?

Segítek

A lehetőséget, hogy az ideális emberekkel kommunikáljunk – személyre szabott, stratégiai üzenettel – egyetlen  vállalkozás tulajdonosa sem veheti magától értetődőnek …

… és ezt egyszerűen nem lehetéges semmilyen nyilvános platformon.  Ezért tartom azt a képzést.

Mert ha megtanulod, hogy az e-mail mit tehet az üzletedért – másképp és még jobban, mint a közösségia média-, akkor eredményeker fogsz elérni.

És hé, nem azt mondom, hogy hagyd a közösségi médiát. Nem is mondom!

De ha nincs e-mail listád… nos, akkor ezt orvosoljuk 😉

Dóri

ÍGÉREM, HOGY AZ E-MAIL LISTÁD FELÉPÍTÉSE AZ EGYIK LEGJOBB DOLOG LESZ, AMIT VALAHA IS TENNI FOGSZ A VÁLLALKOZÁSOD ÉS A JÖVŐBELI SIKEREID ÉRDEKÉBEN. És nem kell, hogy nehéz legyen.

Az egyszerű igazság: Az emberek 72%-a szívesebben kap promóciós tartalmakat e-mailben (szemben a közösségi médiát előnyben részesítő 17%-kal). Igen – az emberek kíváncsiak az e-mailjeidre, csak meg kell találnod a megfelelő embereket.

Legfontosabb információk

Hol lesz?

A minikurzus online zajlik, a tananyagokat 5 napon át e-mailben kapod meg. De ugyanúgy a zárt Facebook csoportban is látni fogod.

Mikor lesz?

2023.11.06. – 2023.11.10.

Mire lesz szükséged?

Nyitottság,
jegyzeteléshez ami kényelmes neked.

Ne halogasd...

Csatlakozz hozzánk!

HA 2023.10.31-ig jelentkezel

3.900 Ft

HA 2023.10.31 után jelentkezel

5.990 Ft

Kedvezményes jegy ár még..

nap
óra
perc
másodperc

Tudtad, hogy

Sokkolt ez a pár statisztika? Akkor mindenképp csatlakozz Te is! 😉

Gyakran ismételt kérdések

A vásárlás után kapsz egy e-mailt, amiben minden fontos információt megtalálsz a kurzushoz kapcsolódóan. 

Csupán egy jegyzetfüzetre vagy jegyzet alkalmazásra lesz szükséged.

A videókat minden reggel elküldöm e-mailben. A levélben lévő link átirányít egy tanfolyami felületre, ahol meg tudod nézni őket. Ugyanúgy feltöltésre kerülnek a zárt Facebook csoportban is.

10-15 perces videóval készülök minden napra. 

A napi videókat kizárólag a mini tréning időtartama alatt tudod visszanézni.

Csatlakozz!

Az „Indítsuk be az e-mail listádat” mini tréning a napi videókkal arra tanít, motivál, és inspirál, hogy a végén neked is jövedelmező e-mail listád legyen!