Tudtad, hogy Magyarországon én vagyok az egyetlen női MailerLite expert?

dh_foto5

Ismerj meg jobban

Ha valaki azt mondja nekem 5 évvel ezelőtt, hogy online üzletet építek és segítek másoknak ugyanezt megtenni, a szemforgatásom igen látványos lett volna.

Az én családomban soha nem volt szó arról, hogy “magadnak dolgozol, vagy hogy le akarsz mondani a 9-től 5-ig tartó munkáról” Ez másoknak szólt.

Szóval, hogy kerültem ide?
5 évvel ezelőtt egy fontos döntést kellett meghoznom. Vagy továbbra is másnak dolgozom, alkalmazottként, VAGY a magam útját járom és inkább vállalkozó leszek. Nem volt egyszerű a döntés, mert nem volt előttem példa, és nem tudtam, hogy képes leszek-e rá. Párom támogatása segített, aki arra ösztönzött, hogy vágjak bele.

Első lépések

Az első lépés a webshopom felépítése volt. Nálam itt kezdődött a vállalkozás. Először a saját webshopomban kezdtem el használni a hírlevelet. Nagyon rövid időn belül jöttek az eredmények. A vásárlók megszerették ezeket a leveleket, és folyamatosan jöttek a vásárlások. Egyre több, új terméket volt könnyebb eladnom.

Közben elkezdtem más vállalkozásoknak, cégeknek értékesítési rendszereket építeni. Itt is láttam, hogy egy folyamatosan frissülő hírlevél listával csodákat lehet elérni. Szerettem volna, ha ezt az örömöt és sikert mások is megtapasztalják.

Egyre többször beszéltem erről a témáról vállalkozói rendezvényeken, online előadásokon meghívottként, csoportokban, és egyre többen kerestek meg azzal, hogy segítsek felépíteni az ő e-mail marketing rendszerüket. Így született meg az ML Akadémia.

Szóval ez nem egy derült égből villámcsapás ötlete volt, hanem évek tapasztalata után indult el.

2017 óta dolgozom különféle rendszerekkel. Több, mint 5 éve segítem a vállalkozókat a termékeikhez, szolgáltatásaikhoz kapcsolódó rendszerek felépítésében. Könyvek, rendezvények, feliratkoztatások, vásárlások… Sok mindent láttam, mi működik és mi nem.

De jártam már a te oldaladon is. Pontosan tudom, hogy milyen nagy falatnak tűnik, és milyen ideges tud lenni az ember, ha egy új dolgot szeretne megtanulni és használni.
Azóta azon dolgozom, hogy mindenkinek könnyű és élvezetes legyen a hírlevelekhez kapcsolódó rendszerek létrehozása.

Szeretném, ha minden vállalkozónak lenne egy extra lába a social medián kívül. Szeretném ha ezek a vállalkozók is egyre jobb és jobb eredményeket mutatnának fel. Nagyon szeretnék sok-sok boldog, sikeres vállalkozót, aki használja az e-mail marketinget.

Mert tudom, hogy neked is csak egy karnyújtásnyira van ez a lehetőség. Nekem jó, és szeretném ha neked is az lenne 🙂

Amiben hiszek

Nem hiszek a “go big or go home”-ban. Valójában én inkább abban hiszek, hogy “merj olyan nagyra nőni, amilyen nagyra van értelme most neked, és aztán hazamehetsz, amikor csak akarsz”, de ez nem egészen ugyanúgy hangzik.

Számomra nem a befektetésről vagy a csapat növeléséről van szó. Hanem egy fenntartható üzlet felépítéséről. Egy olyanról, ami nyereséges, és több megtakarítással jár.

Nem hiszem, hogy mindent bele kell adnod a közösségi médiába – vagy egyáltalán kell csinálnod. Ott és annyi platformon légy jelen, ami neked komfortos.

Persze, én is küzdöttem. Volt részem nehéz napokban, és még mindig vannak. Voltak csúnya sírós napok, voltak örömteliek.

De folytattam az utamat, és rájöttem, hogy…

A győztesek azok, akik hosszú távon játszanak… 

A kicsi is lehet erős. A weboldaladnak nem kell, hogy havonta 20 000 szempár nézzen rá, 50 000-es e-mail listával és egy pipa legyen a neved mellett az Instán ahhoz, hogy hatalmas hatást gyakorolj.

Kisebb közönséggel is valódi pénzt kereshetsz azzal, hogy létrehozol egy olyan közösséget, ahol hűséges követők vannak, és alig várják, hogy halljanak rólad.

Együtt el fogjuk érni, hogy a vállalkozásod érted dolgozzon. Nem ellened.

Így tudok neked segíteni

Online tanfolyamok

Haladj saját tempódban a lépésről-lépésre felépített online tnfolyamaimmal.

Személyes tanácsadás

A tanácsadás ideális választás, ha személyesen, pár óra alatt szeretnl haladóbb szintre jutni.

Hasznos tananyagok

Indulj el az ingyenes anyagaimmal. Ne csak töltsd le őket, de alkalmazd is.

Kérdés merült fel benned?