Egyre inkább készpénzmentes társadalmunkban a készpénz helyett a bankkártya a uralkodik. Ez számos előnnyel jár, de problémákat okozhat a mobil vállalkozások számára, ha ügyfeleik kártyával szeretnének fizetni, és nincs közvetlen hozzáférésük kártyás fizetési terminálhoz.

A bankkártyaolvasók már régóta rendelkezésre állnak, de egészen a közelmúltig ezek az üzlethelyiségek WiFi hálózatán keresztül működtek. Mindannyian ismerjük az éttermi számlák kifizetését az ilyen értékesítési pontok technológiájával, de mi történik akkor, ha a vállalkozás mobil, és az irodai WiFi nem elérhető?

Itt jön jól egy olyan mobil kártyaolvasó, mint a SumUp.

A mobil kártyaolvasók megoldják az helyszíni fizetés elfogadásával kapcsolatos problémákat. Bluetooth-kapcsolaton keresztül csatlakoznak az okostelefonodhoz, lehetővé téve a hitelkártyaadatok biztonságos rögzítését, ellenőrzését és a fizetés minél hatékonyabb módon történő lebonyolítását.

A SumUp például ezt a technológiát használja, és kompatibilis az iOS és Android okostelefonokkal és táblagépekkel. Miután a kártyaadatokat a SumUp kártyagépe beolvasta és a rendszereik ellenőrizték, a fizetés azonnal átutalásra kerül a bankszámlára.

Ez gyors és súrlódásmentessé teszi a fizetések fogadását, az egyetlen kikötés, hogy mobilnetnek / wifinek elérhetőnek kell lennie.

A SumUp az egyik leggyorsabb és legegyszerűbb módja vállalkozásod fellendítésének, ráadásul nem is kell sok akadályon átugranod.

Kompakt, könnyű, és elég kicsi ahhoz, hogy elférjen a zsebedben, egy minden egyben fizetési eszköz, amely lehetővé teszi, hogy egyszerű katalógust készíts termékeidről, és 100 tranzakciót dolgozzon fel egyetlen akkumulátortöltéssel. Érintőképernyője és egyszerű kezelőfelülete könnyen használható.

Rendeléstől az első használatig:

Pár lépés az egész:

 1. 1. A Sumup ára 9.999 Ft (+19 % áfa), de ha ezen a linken keresztül rendelsz akkor csak 4.999 Ft (+19 % áfa)
 2. 2. Kezdés most gombra kattintasz
 3. 3. Megadsz egy email címet + jelszót
 4. 4. Kiválasztod, hogy Air Kártyaolvasó
 5. 5. Megadod a számlázási adataidat, és kiválasztod, hogy hogy szeretnél fizetni (bankkártya vagy átutalás)
 6. 6. 3-5 munkanapon belül valóban megérkezik a csomag. INGYENES a házhoz szállítás.
 7. 7. Szükséged van egy okostelefonra vagy tabletre. Letöltöd az applikációt, bluetooth-ot bekapcsolod és már össze is tudod párosítani a Sumup-ot a készülékeddel. Fiók aktiválása részletesebben ITT
 8. 8. Az első tranzakció min. 300 Ft kell, hogy legyen, így tudod tesztelni. Az online felületen (tablet/telefon/laptop/PC) nyomon tudod követni a tranzakciókat. A készüléken (pl telefon) beütöd a kívánt összeget, majd ekkor megjelenik az összeg a Sumup-on is magyarul ad neked további infirmációkat. Pl Érintse hozzá a kártyát a képernyőhöz.
 9. 9. Működik úgy is ha valakinek még nem paypass-os a kártyája, akkor a sumup tetején be lehet helyezni a kártyát.
 10. 10. Ha hibázol! No para! Pl véletelnül más összeget ütöttél be, vagy pl volt hogy valaki nem azzal a kártyával akart fizetni. Ilyenkor belépsz az online felületre, és választod a “Visszatérítést”.
 11. 11. Ha a vásárlód igényelte a saját bankjánal, akkor kapni fog sms-ben értesítést a tranzakcióról, ha nem, akkor meg tud adni egy telefonszámot vagy email címet és akkor az app-on keresztül el tudod neki küldeni.
 12. 12. Fontos! Mellé mindenképp adnod kell számlát vagy nyugtát!
 13. 13. Fizetés után kb 2-3 nappal a számládon is van a pénz levonva már belőle a tranzakciós díj.
 14. 14. Kifizetési jelentést megkapjuk emailben, amit utána a könyvelőnek oda lehet adni

Szerezd be KEDVEZMÉNYES ÁRON a saját SUMUP készülékedet ITT (csak kattints a szövegre)