Ne nekem higgy. Hallgasd meg mit mondanak az ügyfeleim.

ws_szandi

"...szerettem volna tiszta szívből meghálálni azt, amit tettél a vállalkozásommal.

Igen, ahogy meséltem is, amikor először megláttam a MailerLite-ot, hát eléggé megijedtem, mivel nem volt semmilyen segítség, útmutatás, vagy bármi, ami elindított volna. Ennek ellenére, te tényleg bebizonyítottad, hogy meg lehet tanulni az egész rendszer működését 3-4 óra alatt. A rendszer nem mondanám, hogy nagyon könnyű, ennek ellenére, annyira szépen, egyszerűen, érthetően részletesen mindent elmagyaráztál hogy nem maradt kérdésem a végére. Mindemellett, szerettem volna külön megköszönni a motivációt és a lehetőséget, amit adtál nekem és a vállalkozásomnak ezzel a tudással.”

"Nem elméletet kaptam, hanem gyakorlati, kézzelfogható eredményt néhány óra alatt

Hónapok óta halogattam a feladatot, hogy elkezdjek hírleveleket küldeni. Iszonyú ellenálás volt bennem, ami Dórinak köszönhetően már a múlté. Lépésről-lépésre végigvettük a MaierLite funkcióit, beállítottunk mindent, landing oldalt és e-mail sorozatot szerkesztettünk, teszteltünk. Mindvégig “fogta a kezem”, laikus számára is érthető “konyhanyelven” magyarázázott, és nem utolsó sorban bíztatott, hogy meg tudom csinálni. Nem elméletet kaptam, hanem gyakorlati, kézzelfogható eredményt néhány óra alatt. Kimondhatatlanul hálás vagyok érte!”

ws_moni
ws_zsoka

"Életem első hírlevele, nem jöhetett volna létre Nélkülded.

A 4 órás workshop megfelelő alapokat adott és az ott megszerkesztett első oldalak nagyszerűen használhatóak, átalakíthatóak. Nem volt olyan kérdés, amire ne kaptam volna Tőled választ.  MailerLite program végre olyan megvalósítási lehetőséget nyújt, amellyel úgy tudok kapcsolódni leendő ügyfeleimhez, ami önazonos: színesen, egyedien.”

"Mindenkinek, aki MailerLite-ot használ, csak ajánlani tudom.

Nagyon szuper az anyag. Már most látom, hogy mindenkinek, aki MailerLite-ot használ csak ajánlani tudom. Sok izzadságtól megszabadultam volna, ha már évekkel ezelőtt létezett volna valami hasonló, mikor elkezdtem használni. Még teljesen átfogó képem nincs, mert nem tartok ott, de már maximálisan megérte. Köszi Dóri!”

matebrigi2

"Könnyen megérthető, alkalmazható tudás, amit bátran ajánlok bárkinek.

Dóri elképesztően hasznos és értékes anyagot állított össze. Könnyen megérthető, alkalmazható tudás, amit bátran ajánlok bárkinek. Ha rendszert szeretnél, hírleveleket, de eddig a technikai követelmények, a kialakítás megakasztott, akkor most a legjobb helyre jöttél! Lépj a következő szintre, méghozzá profi segítséggel!”

"Fantasztikus öröm számomra, hogy automatizmusokat tudok kiépíteni és a kis rendszer végzi helyettem a munkát és erre Dóri vezet rá.

Vállalkozó vagyok és mint ilyen az idő az egyik legdrágább eszközöm. Másik nagyon fontos eszköz a kezemben a kommunikáció. Már régóta fontolgattam, hogy átállok Mailchimp rendszerről MailerLite-ra, de valahogy a hátam közepére sem kívántam. Amikor meghallottam, hogy Dóri elkészítette a MailerLite tananyagát, akkor rögtön tudtam, hogy ő az én emberem, mert ő biztosan át tudja adni nekem azt a tudást, amivel sikerül üzembe helyeznem a hírlevél rendszeremet. És így is lett. Fantasztikus öröm számomra, hogy automatizmusokat tudok kiépíteni és a kis rendszer végzi helyettem a munkát és erre Dóri vezetett rá. Szeretettel ajánlom.”

oberlinglena2

"Szenzációs és szuperhasznos tananyag.

Nagyon kerestem egy MaierLite oktató anyagot. De valahogy nem leltem rá. És aztán belebotlottam Dórába, és ő előrukkolt a várvavárt tananyaggal. Megvásároltam 🙂 és azóta az oktatóvideókon csüngök. Ha ez az anyag 2 éve már létezett volna, akkor ma már nekem hatalmas hírlevelező bázisom lenne sok-sok automatizált rendszerrel. No de sebaj, mert most már ezt valóban létrehozhatom. Köszönöm, hogy ezt megálmodtad és meg is valósítottad Dóri!”

"Forradalmasítja a hírlevél készítésről kialakult általános véleményem.

Először is gratulálok a MailerLite tanfolyamodhoz. Kristálytiszta, könnyed, mégis erőteljesen szakmai. Forradalmasítja a hírlevél – készítésről kialakult általános véleményem. Pár lépést és kattintást kell követni ahhoz, hogy új űrlapom legyen, vagy akár landing oldalam, vagy automatizált hírlevelem. Hatalmas terhet vettél le a vállamról azzal, hogy egyértelművé és egyszerűvé teszed a technikát, amitől sokszor félünk, vagy távol tartjuk magunkat.”

Tanácsadáson jártak..

5/5
pkati_v