Webinár!

Indítsd be álomvállalkozásod online, akár 0 Ft-ból! 🚀

Ingyenes webinárium kezdő vállalkozóknak, akiknek nincs idejük a bonyolult megoldásokra.

“Most már tudom, hogy kell weboldalt meg landinget csinálni egyszerűen, és hogy az e-mail lista mennyire fontos. Szuper, hogy ilyen egyszerűen is lehet csinálni.”

 – Eszter

Legfontosabb információk

Időpont:

2024.06.11. (kedd)

10:00 – 11:00

Helyszín:

online

linket előtte megkapod

Mivel készülj:

nyitottság,

jegyzeteléshez ami kényelmes neked

Van egy szuper ötleted, de nem tudod, hogyan mutasd meg a világnak?

Ne aggódj,

itt vagyok, hogy segítsek!

Kezdő vállalkozóként rengeteg a teendőd, és a weboldal készítés talán nem a legfontosabb. De hidd el, egy profi online jelenlét hatalmas lökést adhat a vállalkozásodnak!

Igazi, élő, magyar kisvállalkozások példáján keresztül mutatom be ezt Neked, mégpedig a legkülönfélébb iparágakból csemegézve. Valós életbeli, konkrét – popup, hírlevél szöveg, stratégiai – példákat hozok, hogyan tudod te is könnyedén és mégis hatékonyan megvalósítani mindezt.

Nincs pénzed webdesigner-re? Semmi gond! Megtanítalak, hogyan készíts lenyűgöző weboldalt és landing page-et akár ingyen is!

Nincs időd a közösségi média posztokkal bajlódni? Építs e-mail listát, és kommunikálj közvetlenül a potenciális ügyfeleiddel!

Félsz, hogy túl bonyolult weboldalt készíteni? Ne aggódj! Egyszerű eszközöket és lépésről lépésre útmutatót kapsz!

akkor ez a webinár Neked szól!

Mutatok neked egy eszközt, ami pénzt, időt, biztonságot ad Neked!

Amelynek segítségével pénzt, időt és energiát spórolsz

Azáltal, hogy nem kell újra és újra felépítened egy hirdetési rendszert a nulláról.

Amelynek te magad is könnyedén fogsz tudni kezelni

Nem kell semmilyen bonyolult technikai hókuszpókuszt megtanulnod. Egyszerű lesz kezelni.

Amellyel biztonságosan haladsz előre lépésről lépésre

Egy-egy apró fejlesztés kevés időt vesz igénybe, a hatása azonban hosszú távú, örök életű. 

Ráadásul mindezt akár saját weboldal nélkül is meg tudod csinálni

Egy weboldal és egy landing page olyan, mint egy kirakat egy forgalmas utcán. Lehet gyönyörű, lehet informatív, de ha senki nem sétál el előtte, akkor nem sok hasznát veszed. Ugyanez igaz az online térben is: hiába van egy szuper weboldalad, ha nem találod meg a módját, hogy az emberek rátaláljanak.

És még ha rá is találnak, hogyan győződ meg arról, hogy ne csak átfussanak rajta, hanem tényleg elolvassák az üzeneted, és érdeklődjenek a terméked vagy szolgáltatásod iránt? Hogyan alakítod az érdeklődőket potenciális ügyfelekké, majd fizető vásárlókká?

Ez a legnagyobb kihívás, amivel a legtöbb kezdő vállalkozó szembesül. Talán már próbálkoztál hirdetésekkel, közösségi médiával, vagy más online marketing módszerekkel, de nem hozták meg a várt eredményt. Vagy talán még csak most kezdesz ismerkedni ezekkel a lehetőségekkel, és nem tudod, hol kezdj hozzá.

Ezen a webináriumon nem csak a weboldal és landing page készítés alapjait sajátíthatod el, hanem azt is megmutatom, hogyan építsd be ezeket az oldalakat egy olyan stratégiába, amely valóban eredményeket hoz. Megtanulod, hogyan szerezz látogatókat, hogyan keltsd fel az érdeklődésüket, és hogyan alakítsd át őket hűséges ügyfelekké.

A legfontosabb, hogy megértsd: a weboldalad és a landing page-ed nem önmagukban hozzák meg a sikert. Ezek csak eszközök, amelyeket egy jól átgondolt stratégiával kell kombinálnod. És ebben a stratégiában az e-mail marketingnek kulcsfontosságú szerepe van.

Az e-mail lista a legértékesebb eszközöd lehet, mert itt olyan emberekkel kommunikálsz, akik már érdeklődnek a terméked vagy szolgáltatásod iránt. Ők azok, akik a legvalószínűbben vásárolnak tőled a jövőben. Ezért olyan fontos, hogy megtanuld, hogyan építs e-mail listát, és hogyan kommunikálj hatékonyan a feliratkozóiddal.

Ha készen állsz arra, hogy az online jelenléted ne csak egy kirakat legyen, hanem egy igazi üzleti motor, akkor ez a webinárium neked szól!

A hírlevelezéssel kapcsolatban sokan tévhitben élnek.

Leromboljuk őket!

Ezen a webináron ezeket a tévhiteket oszlatjuk el, hasznos tanulságokkal fűszerezve.

Az alábbiakat tanulod meg az előadásból:

Hogyan tudod a saját vállalkozásodba ültetni hatékonyan a hírlevelezést?

Igazi, élő, magyar kisvállalkozások példáján keresztül mutatom be ezt Neked, mégpedig a legkülönfélébb iparágakból csemegézve. Valós életbeli, konkrét – popup, hírlevél szöveg, stratégiai – példákat hozok, hogyan tudod te is könnyedén és mégis hatékonyan megvalósítani mindezt.

Hogyan kezdj el e-mail listát építeni?

Mi az előfeltétele a hatékony listaépítésnek? Milyen lépéseket kell tenned a listaépítéshez? Hozni fogok 15 konkrét csali ötletet, ami megkönnyíti Számodra az egészet. És azt is megmutatom, hogy hogyan állítsd be a listaépítő popupodat vagy akár a weboldal nélküli landing oldaladat.

Mi a két legnagyobb hírlevél „mumus”, és miért nem kell félned tőlük? Sőt…

A hírlevelezés témakörén belül van két óriási nagy félelem, amely tapasztalatom szerint szinte minden vállalkozónál jelen van. Valójában azonban nem hogy nem kell tartanod ezektől, de még örömmel üdvözölheted is őket, hiszen pénzt takarítanak meg neked és sikerélményt, örömet okoznak. Kíváncsi vagy, mik ezek? 🙂

Hogy tudod stresszmentessé tenni a hírlevelezést?

A hírlevelekre sokan úgy gondolnak, hogy csak egy extra felület, egy extra nyűg, amivel foglalkozni kell. A tréningen megmutatom neked, hogy ennek egyáltalán nem kell így lennie, és hogy hogyan tudod elérni azt, hogy ehelyett inkább időt, harmóniát (és persze bevételt) jelentsen a számodra.

Az előadás elején természetesen elmondom azt is, hogy mi is pontosan az e-mail marketing és hogy miért is van rá akkora szükséged?

Amiket mindenképp magaddal fogsz vinni

a fentieken túl …

Ezek nélkül valóban rengeteg pénzt hagysz az asztalon.

Ne hagyd ki!

Miért én?

2017 óta dolgozom különféle rendszerekkel.Több, mint 7 éve segítem a vállalkozókat a termékeikhez, szolgáltatásaikhoz kapcsolódó rendszerek felépítésében. Könyvek, rendezvények, feliratkoztatások, vásárlások…

Sok mindent láttam, mi működik és mi nem.

De jártam már a te oldaladon is. Pontosan tudom, hogy milyen nagy falatnak tűnik, és milyen ideges tud lenni az ember, ha egy új dolgot szeretne megtanulni és használni.

Azóta azon dolgozom, hogy mindenkinek könnyű és élvezetes legyen a hírlevelekhez kapcsolódó rendszerek létrehozása.

Erre mindre képes leszel Te is! 

Csatlakozz hozzánk!

Ezek a webinár kifejezetten Neked szól, ha...

Még csak hallomásból ismered az egészet

és szeretnéd jobban megismerni, hogy neked való-e

Már csinálod, de még gyerekcipőben jár

az e-mail marketing rendszered, és szeretnéd tudni, hogyan fejlesztheted

Fontolgatod, hogy belevágj-e a hírlevelezésbe

e-mail marketingbe, és szeretnéd tudni, mire számíts

És ne feledd!

Ez a webinár tejesen ingyenes!

Mi veszítenivalód van?

Az égvilágon semmi!

Ezzel csak nyerni fogsz, azt garantálom!