ONLINE TANFOLYAM

Zero to Hero

PROGRAM

Készíts online tanfolyamot a tudásodból

Minden, amire a nyereséges tanfolyam létrehozásához szükséged van. Megmutatok minden beállítást az első lépéstől az utolsóig: technikai tudnivalók, értékesítés, kampányolás. Egyszerűen. Érthetően.

A mai digitális világban az online tanfolyamok szárnyalnak

Már hallottad a hírét, és van egy csomó vállalkozó barátod, aki már kínálja őket. Tudod, hogy ha követed a példát, végre megszabadulhatsz a következetlen időbeosztástól és a gyakran vele járó bosszantó terjedelmi korlátoktól. Egy kiszámíthatóbb ütemtervvel kevésbé fogsz kiégni, és sokkal inkább a szokásos, boldog önmagad leszel.

Ismerősen hangzik neked is?

Megérdemled, hogy képes legyél...

Dreamy brunette girl is drinking tea and imagining the holiday that will be soon.She is smiling and excited

Mára több szolgáltató rájött

hogy egy online tanfolyam egyszerűbb és észszerűbb üzleti modell, amely nemcsak az idejüket adja vissza, de szabadságot és örömöt is hoz a vállalkozói létükbe – és nem mellesleg sokkal több bevételt, mint amire valaha is számítottak.

De van egy hatalmas probléma

A probléma az, hogy… nem tudják, hol kezdjék el, és nincs idejük kitalálni, mert jelenleg fuldokolnak a feladatokban és a soha véget nem érő projektekben.

Képzeld el mi lenne, ha. ..

az összes “technikai” részét az online tanfolyamodnak megcsinálná valaki KÉSZRE NEKED és csak annyit kellene tenned, hogy követed az egyszerű LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE folyamatot hogy elindítsd a saját online tanfolyamodat.

Pontosan a legjobb helyen jársz!

Igen, a tanfolyamok zseniálisak, lehetővé teszik, hogy…

De már tudod, hogy ennél többről van szó! Ezért vagy itt!

Most a következő lépéshez kell a terv

 bemutatkozik az

Online tanfolyam

Zero to Hero

Program

Zero to hero: Építs fel online tanfolyamot nulláról hőssé válva!

Ha régóta tervezed, hogy saját online tanfolyamot indíts, de fogalmad sincs, hogyan kezdj neki, akkor jó helyen jársz! Az “Online tanfolyam zero to hero” kurzus segítségével az alapoktól kezdve megtanulod, hogyan építs fel egy hatékony és sikeres online tanfolyamot a Learndash platform segítségével.

Az Online tanfolyam Zero to Hero Program minden, amire szükséged van ahhoz, hogy elindítsd a saját online tanfolyamodat gyorsan és egyszerűen.

Összegyűjtöttem mindent, amire szükséged van ahhoz, hogy egy helyen tudd felépíteni a tanfolyamodat. 

Akár edző, akár tanácsadó vagy, akár tanfolyamot, tagságot, digitális terméket vagy online vállalkozást készítesz, ez a program neked való.

Szerencsére az online tanfolyam elindításának és növelésének nem kell bonyolultnak lennie, és nem kell sok időt rabolnia. Még akkor sem, ha még csak most kezded.

Megtanítom neked a pontos lépéseket, 

amiket én tettem, és szuper egyszerűvé teszem számodra.

Róma sem egy nap alatt épült, így Te sem egy óra alatt fogod összedobni az online kurzusod, viszont azt megígérhetem, hogy akár már egy hétvége alatt is meg tudod csinálni* 

* Feltéve, hogy nem ismeretlenek számodra a tanfolyamban szereplő elemek.

"hiánypótló ez a tanfolyam a témában"

5/5
"Dóri kurzusa igazi kincs a témában, segítségével lépésről lépésre fel tudod építeni a saját kurzusod felületét. Nagyon tetszik benne, hogy rövid videók vannak, gyorsan lehet vele haladni és hogy tényleg minden lépést megmutat benne Dóri. Szerintem hiánypótló ez a tanfolyam a témában, szeretettel ajánlom mindenkinek, aki WordPress alapra szeretné felhúzni a saját oktatóanyagát és szeretne egy csomó időt megspórolni magának. Rólam óriási terhet vett le Dóri azzal, hogy ezeket nem nekem kell összekutatnom és kiokoskodnom, hanem csak követnem az ő utasításait. Ezer hála érte! :)"

Így építjük fel együtt lépésről lépésre a saját online tanfolyamodat:

Ha esetleg attól félsz, hogy nem fogod megérteni, akkor ezt itt és most verd ki a fejedből! 🙂

Én magam sem szeretem, amikor más szakemberek olyan kifejezésekkel dobálóznak, amiről azt sem tudom, eszik-e vagy isszák. Úgyhogy külön odafigyelek arra, hogy úgy mondjam el a tananyagot, hogy még a legkevésbé hozzáértőbbek is könnyen magukévá tudják tenni.

Rengeteg visszajelzést kapok arról, hogy a videóim segítségével könnyedén megértették azt, amit évekig nem, szóval efelől ne legyen kétséged!

Tanfolyamod alapjai

A tanfolyamod elkészítése azzal kezdődik, hogy egy külön aldomain-t regisztrálunk.

Megmutatom ennek a pontos menetét, együtt telepítjük rá a WordPress-t, és odaadok minden szükséges plugint (bővítményt, amire szükséged lesz).

Szerkesztéshez az Elementort fogjuk használni.  Minden lépését mutatom, onnan kezdve, hogy telepítjük és beállítjuk.

Átbeszéljük, hogy mi a különbség csoport, tanfolyam és lecke között. Segítek kitalálni, hogy neked melyikre lesz szükséged.

 

Sablonok minden aloldalhoz

Szükséged lesz jó pár aloldalra. Ilyen például a bejelentkező oldal, elfelejtett jelszó oldal, felhasználó profiljának oldala. Már a gondolata is megrémít? Ne aggódj, megkönnyítem az életedet. Kész sablonokat kapsz minden oldalhoz, amiket egy kattintással a te oldaladra varázsolhatsz. 
Ez milliószor könnyebbé teszi majd a tanfolyamod oldalainak az elkészítését

Irány a tanfolyamod!

Lépésről lépésre megmutatom, én hogy építettem fel a tanfolyamaimat. Találsz benne olyat, ami több modulból áll, picit bonyolultabb, és olyat is, ami egy sokkal egyszerűbb változat..

Bármelyiket is szeretnéd magadnál megvalósítani, én lépésről lépésére vezetni foglak.

A tanfolyamod alapja a Learndash lesz, ebben fogunk dolgozni. Bemutatom neked magát a programot, és minden funkcióját.

 

Tanfolyam értékesítése

Készen áll a tanfolyam, már csak értékesíteni kell.

WordPress lett az alapunk, most pedig a WooCommerce segítségével beállítunk mindent.

Megmutatom lépésről lépésre, hogy állítsd be a termékedet, hogy kapcsold hozzá a tanfolyamodat.

Megnézzük, hogy legyen mindenkinek egyedi tanulói felülete. Így nem lesz már semmi teendőd, mert a szépen felépített platformod elvégez minden feladatot magától. 

Számlázás & Fizetés

Ugye te se szeretnél mindenkinek egyesével küldeni számlát? Ugye a fizetéssel se szeretnél bajlódni? Miért is tennéd, ha mindezeket könnyedén lehet automatizálni.

Megmutatom lépésről lépésre, hogy állítsd be a szamlazz.hu vagy a Billingo fiókodat.

Fizetés kapcsán a Stripe regisztrációt és beállításokat vesszük végig.

Így nem lesz más dolgod, csak elindítani a saját online oktatási felületedet, és a többit elvégzi a rendszer.

E-mailek felépítése és beállítása

Szükséged lesz rá, hogy eljuttasd a tanfolyamoddal kapcsolatos összes információt a feliratkozóidnak és egyben üdvözöld őket.

Ha ez nem jön magától, ne aggódj, van egy tökéletes szöveg, amit használhatsz, mert tudom, hogy e-maileket írni üres képernyőről nehéz (és időigényes!) lehet.

Ráadásul az e-mail kampányt is felépítettem neked, így az egész beállítása gyors és egyszerű lesz.

Minden levelezés a MailerLite-on keresztül fog történni.

A végére nagyon büszke leszel arra, amit létrehoztál, és izgatottan fogod építeni a következő és a következő tanfolyamodat!

Olyan egyszerűvé tettem

Íme egy összefoglaló mindarról, amit kapni fogsz:

Szó szerint mindent odaadok, amire szükséged van.

(és mindent, amit én is szerettem volna, amikor elkezdtem!).

"... lépésről lépésre vezet végig a megvalósítás folyamatán!"

5/5
“Évek óta készülök rá, hogy összerakjak és elindítsak online kurzusokat. A magam erejéből valameddig el is jutottam, de valahol a folyamatban folyton elakadtam. Dóri „Online tanfolyam zero to hero” kurzusával most végre megjelent a fény az alagút végén: egy olyan eszközt kaptam a kezembe, ami a nulláról kezdve, lépésről lépésre vezet végig a megvalósítás folyamatán, a teljesen kész állapotig. A tanfolyam a legapróbb beállításokat, hogyanokat is megmutatja, ezért óriási támasz, hogy nem nekem kell kitalálni, mi után mi következik, nem megy el vele eszméletlen mennyiségű idő, hogy magam rájöjjek, hogyan illesszem az előzőhöz a következő építőkockát. Olyan ez a kurzus, mint egy professzionális szerelési útmutató, amit Dóri kedves és brilliáns narrációja tesz teljesen érthetővé és könnyen követhetővé. Élmény, ahogy Dóri kézen fogva vezet a kurzusépítés folyamatán, amiben ráadásul nem közömbös, hogy rengeteg időt megspórolhatok így. Kezdőknek és haladóbb felhasználóknak is abszolút ajánlom: ha nem akarod vesztegetni az idődet és profi kurzust akarsz építeni, akkor ez a Te lehetőséged!”

"egyedül nem ment volna"

5/5
"Leckéről leckére egyre jobban beleáshattam magam Dóri segítségével a saját oktatói felületem elkészítésébe! Hihetetlen jó érzés, hogy lehetőség van Dóri profi, következetes kurzusára támaszkodni és nem nekem kell kibogarászni nagyon sok idő és energia árán az infromációkat, hogy a saját platformomon építhessem a tanfolyamomat. Egyedül nem ment volna! Nekem nagyon sokat segít, hogy Dóri szuperül magyaráz és szívesen hallgatom őt, és sok segédanyagot is ad, ami még gördülékenyebbé teszi az építkezés folyamatát! KÖSZÖNÖM 🙂 "

Miért én?

... miért is kellene rám hallgatnod?

2017 óta dolgozom különféle rendszerekkel.Több, mint 2 éve értékesítem sikerrel a MailerLite tanfolyamomat online kurzus keretében teljesen automatizáltan. Közel 300-an szavaztak eddig bizalmat nekem. Az elmúlt évben sokan kerestek meg, hogy segítsek ugyanolyan tanfolyam felületet felépíteni, mint ami nekem van. Így elérkezettnek láttam az időt arra, hogy megtanítsam.

Azért vagyok itt, hogy segítsek neked abban, hogy a tapasztalataidat nyereséges digitális ajánlatokká alakítsd.

A legjobb tulajdonságom? Már mindent megcsináltam. És nem is egyszer…

Most pedig azért vagyok itt, hogy segítsek Neked.

Neked való a Zero to Hero Program?

Tökéletes számodra, ha ...

Nem neked való, ha ...

"szívből ajánlom másnak is, aki online tanfolyam indításán gondolkozik!"

5/5
"Dolgoztam és dolgozom is jelenleg WordPress-el, Elementor-ral és WooCommerce-el is, így nem a nulláról indultam, mégis úgy ültem le a leckék feldolgozásának mintha most találkoztam volna mindennel először. Így tiszta lappal indulhattam. Dóri lépésről lépésre megmutatott mindent, volt hogy több irányból is, így mindenki eldöntheti neki melyik megoldás a szimpatikus. A tanfolyama olyan beállításokra is rávilágított, amikre korábban nem gondoltam. Az pedig külön öröm volt számomra, hogy kész sablonokat kaptam, mert így gyorsan felépíthettem az oktatási oldalam vázát, nekem csak a szöveggel és a színekkel kellett játszanom. A LearnDash teljesen új terep számomra, de olyan jó példákkal magyarázta el Dóri a felépítését, hogy rögtön megértettem a működésének a lényegét. Örülök, hogy Billingó, MailerLite és Stripe összekötéseket láthattam a tanfolyam anyagában, mert én is pont ezeket használom. Az oktatási felületem kész Dórinak hála, már csak leckékkel kell feltöltenem és útjára indíthatom az első online tanfolyamomat. Köszönöm Dóri, hogy létrehoztad ezt a tananyagot, nagyon hálás vagyok érte! Szívből ajánlom másnak is, aki online tanfolyam indításán gondolkozik! ❤"

Már csak választanod kell

Válaszd ki, mire van szükséged

Zero to Hero Program

94.990 Ft

Zero to Hero Program + 2 óra tanácsadás

129.990 Ft

Zero to Hero Program + MailerLite tanfolyam

A két nagy tanfolyamom egy csomagban.
🗸 Építsd fel könnyedén te is a saját automatizált bizalomépítő és pénztermelő rendszeredet.
🗸 Építsd fel a saját online oktatási felületedet

154.980 Ft

MailerLite tanfolyam:

Zero to Hero Program:

A két csomag összértéke: 348.000 Ft

Milyen egyéb költségekkel kell számolnom?

A tanfolyam díján kívül lesznek még költségeid. Ideig óráig tudod ingyenesen működtetni, mert tőlem megkapsz minden szükséges bővítményt. A későbbiekben maximum évi 40.000 Ft befektetéssel jár. Jelenleg csak a tanfolyam díjával kell számolnod.

"Abszolút követhető magyarázatai által profi hátteret tudtunk biztosítani a tanfolyamnak"

5/5
'Régóta gondolkodtam azon, hogy a hirdetéskezeléssel kapcsolatos ismereteimet és tapasztalataimat egy online kurzus formájába öntöm, hogy egy érthető és strukturált útmutató révén a kisvállalkozók is profitálhassanak belőle. Dóri óriási segítségem volt ebben, mert arról, hogy hogyan kell egy ilyen online kurzus technikai hátterét megcsinálni, csak nagyon kevés fogalmam volt. Abszolút követhető magyarázatai által még a szűk határidő ellenére is profi hátteret tudtunk biztosítani a tanfolyamnak. A technikai segítségen túlmenően pedig olyan apróságoknak tűnő, de nagyon is fontos és felhasználóbarát elemekre hívta fel a figyelmemet, amire korábban nem is gondoltam volna. Hálásan köszönöm a segítséged, Dóri! :)"

ÍGÉREM, HOGY A SAJÁT ONLINE OKTATÁSI FELÜLETED FELÉPÍTÉSE AZ EGYIK LEGJOBB DOLOG LESZ, AMIT VALAHA IS TENNI FOGSZ AZ ÜZLETED ÉS A JÖVŐBELI SIKERED ÉRDEKÉBEN. És ez nem kell, hogy nehéz legyen.

Semmi különleges nincs bennem; egy átlagos ember vagyok, akinek volt egy üzleti ötlete (MailerLite tanfolyam), és úgy döntött, hogy mindent belead az onlien tanfolyam felépítésébe. A hogyant mutatom meg neked is.

A nulláról néhány száz feliratkozómig jutottam mára,  Azóta annyi embernek beszéltem a saját online felület készítéséről, hogy nem tudom számon tartani! De azt biztosan tudom, hogy a saját online felületnek nagy ereje van.

Tehát, ha szeretnéd felépíteni a saját online kurzusodat, akkkor hadd mutassam meg, hogyan kezdd el lépésről lépésre felépíteni.

"nagyon köszönöm a segítségedet!"

5/5
Ha valami, az online tanfolyamkészítés technikai része nekem egy olyan dolog volt, amire azt mondtam: "Na, ezt biztos, hogy nem tudom megcsinálni!" Aztán mégis. Jelszó: Halász Dóri! Nagyon köszönöm a segítséged!

Íme egy összefoglaló mindarról, amit kapsz, ha csatlakozol:

Szóval itt van.

Ez minden, amire egy sikeres online tanfolyam felépítéséhez szükséged van, kész sablonokkal, hogy még egyszerűbbé, gyorsabbá és hatékonyabbá tegyem a munkát.

Ha mindent beleadsz az online tanfolyamod felépítésébe, az teljesen megváltoztatja az üzletedet és életedet. Tudom, mert én már megtapasztaltam, és te is megtapasztalhatod.Bármi is akadályozott korábban, hidd el, meg tudod csinálni!

Akkor kezdjük is el…

Kérdések, amiket mások is feltettek

Összegyűjtöttem néhány olyan kérdést, amelyekkel az elmúlt időszakban a leggyakrabban találkoztam.

Keress bátran, ha ezen kívül még bizonytalan vagy bármiben.

Annyi időd van, amennyire szükséged van. Ha most befektetsz ebbe a programba, élethosszig tartó hozzáférést kapsz a program összes anyagához.

Amit használni fogunk:
– WordPress (itt lesz a tanfolyamod)
– Elementor (különböző aloldalakat ezzel építünk fel együtt) Természetesen használhatsz mást is (Divi, Avada..stb) én az Elementort használom, és azt is mutatom meg.
– Learndash (ezzel épül fel a tanfolyamod, leckéid)
– Stripe (ezt használom fizetésre, ennek a beállításait megmutatom) Ha nálad pl OTP Simple van, akkor azt is megmutatom, hogy hogy kösd össze
– WooCommerce (ezzel megy végbe a megrendelés)
– MailerLite (hírlevélküldő szoftver. Innen kapja meg az ügyfeled a visszaigazoló leveleket, köszönő leveleket, esetlegesen kosárelhagyó emailt)

  • WordPress: 0 Ft
  • WooCommerce: 0 Ft
  • Elementor: 0 Ft
  • Stripe csatlakozási díj: 0 Ft
  • MailerLite: 0 Ft
  • Learndash: mutatok 2 verziót (max évi 42.900 Ft)

Minden csak tőled függ, de a jelenlegi rekordtartónk egy tanfolyam felállítására (teljesen a semmiből, az elejétől a végéig) 1 nap.

A tanfolyamon megszerzett ismeretek bármely kisvállalkozás számára felhasználhatók, függetlenül attól, hogy termék vagy szolgáltatás alapú-e.

A tanfolyamot a vásárlás után azonnal elkezdheted. Miután kifizetted a tanfolyamot, azonnal megkapod a bejelentkezési adataidat az oktatási panelre, és azonnal hozzáférhetsz az összes órához. Haladhatsz teljesen a saját tempódban, de alkalmazhatod az ajánlott tananyag sorrendet is. Használhatod a tanfolyamot a világ végéig * és még egy napig! * 🙂

Alapvetően nem, bármilyen sorrendben haladhatsz, ahogyan neked kényelmes. Van azonban egy ajánlott sorrend, amilyen sorrendben fel vannak töltve az egyes leckék.

Válaszd ki fent a csomaguk közül melyiket kéred. Ekkor a megrendelő oldalra irányít a weboldal, ahol egy űrlapon megadhatod a fizetési és számlázási adataidat. Az űrlap elküldése után átirányítunk téged a Stripe biztonságos fizetési oldalára. Ezen az oldalon kell megadnod a bankkártya adatokat, amellyel ki tudod fizetni a kurzust. (Valószínűleg fog mobilos hitelesítést kérni tőled a bank.)

Az ajánlat digitális jellege miatt pénzvisszafizetési garancia nem áll rendelkezésre. Akkor vásárold meg, ha valóban készen állsz felépíteni az online tanfolyamodat. Ha bizonytalan vagy, kérdésed van, keress bátran: dora@dorahalasz.hu

A világ várja , hogy megoszd a tudásodat!

Ne várakoztasd tovább!