Készen állsz, hogy megnöveld az e-kereskedelmi bevételeidet

az e-mail marketinggel?

Online képzés

+ az eladások növeléséhez

+ a nyereség növeléséhez

+ és az e-kereskedelmi üzleted gyorsabb, masszív növekedéséhez EGYSZERI DÍJON örökös hozzáféréssel

Egyszerűen. Érthetően.

Mi lenne ha

az e-mail marketinged a teljes online értékesítésednek a 30%-át generálná – szinte teljesen automatikusan?
Ez nem csak lehetséges, hanem Te magad is megteheted. Megmutatom hogyan.

MailerLite WooCommerce Profin

Megmutatom hogyan lehet az e-mail marketing a vállalkozásod #1 növekedési hajtóereje.

Minden egyes nap, amikor nem használod ki az e-mail marketingben rejlő lehetőségeket

Sokkal könnyebb újra eladni azoknak, aki hetente hallanak rólad egy-egy e-mailben, mint azoknak, akiket a Facebook hirdetés talál meg. Ráadásul csak a saját adatbázisod képes egy igazi biztos pontot jelenteni a vállalkozásodnak.

Inenntől kezdve nem kérdés

Ismerősen hangzik valamelyik?

Ha ismerősen hangzik, ne aggódj – nem vagy egyedül. Egyetlen célom, hogy segítsek Neked eljutni onnan, ahol most vagy, egy olyan vállalkozás felépítéséhez, amely valóban pénzt hoz.

A legfontosabb elemek áttekintésre kerülnek, hogy megismerhesd és magabiztosan használd az egyik legnépszerűbb e-mail marketig platformot!

Az e-mail marketinggel csak nyerhetsz

lássuk, hogy miket:

mailerlite_oktatas_foto3

Több bevétel + alacsonyabb költség = magasabb profit

Egy hihetetlen költésghatékony online marketing eszközt ad a kezedbe. A levélküldésért nem kell fizetned és a feliratkozókért is csak potom összegeket (de kezdőként még ez is ingyenes a MailerLite-ban) A felépített listád örökre a tiéd marad. Nem kell újra és újra komoly hirdetési költségeket fizetned arra, hogy elérd az embereket.

mailerlite_oktatas_foto4

Hatékonyabb értékesítési folyamat, kevesebb munka, kevesebb győzködés

Fantasztikus bizalomépítő folyamatokat tudsz alkotni, ami pedig nélkülözhetetlen ahhoz, hogy megnyerd az emberek szívét és így a pénztárcájukat. A leveleket abszolút egymásra tudod építeni érdekődési körök, megnyitások, különféle aktivitások alapján. Ezt nem tudod így megtenni sem a Facebokkal, sem a Google hirdetésekkel.

mailerlite_oktatas_foto5

Teljes nyugalommal dőlj hátra, az automatizmus dolgozik helyetted, amikor te épp pihensz

Az e-mail marketing gigászi ereje az automatizmusokban rejlik. Egyszer megcsinálod – ami a MailerLite-tal távolról sem akkora ördöngőség, mint azt esetleg elsőre gondolnád -, és onnantól dolgozik helyetted, termeli neked a pénzt. Könnyedén visszacsalogathatod korábbi vásárlóidat is, méghozzá abban a pillanatban, amikor a legaffinisebbek a vásárlásra.

Megértem, ha azt hiszed, ez bonyolult és időigényes, de bebizonyítom neked, hogy nem az

Azoktól, akik ódzkodnak a hírlevelezéstől, jellemzően az alábbi félelmeket hallom először:

“Ez túl bonyolult, technikai számomra. Én biztosan nem fogom tudni megtanulni.”
“Egy újabb nyűg, amivel foglalkozni kell, nincsen rá időm.”
“Fogalmam sincs, miről írhatnék a hírlevelekben.”

Aztán amikor megismerték a tananyagaimat, akkor megváltozott a véleményük 🙂

Mint minden marketing eszközt, ezt is lehet rosszul és kifejezetten jól is csinálni. Utóbbihoz pedig egyáltalán nem kell mérnöknek lenned.

Te is képes vagy megszerezni az ügyfeleket, megtartani, és el is adni nekik!

Bemutatkozik a

MailerLite + WooCommerce Profin tanfolyam

ami megtanít téged egyszerűen, gyorsan hatékony automatizált e-mail marketing rendszereket építeni

Jutalmad a kevesebb munka, több bevétel, ami ráadásul magától érkezik a zsebedbe

Miért pont a MailerLite?

És miért nem más hírlevél küldő? Ennek három nagyon egyszerű oka van.

Nagyon sokat tud, és mégis nagyon egyszerű használni

Az egyik legtöbbet tudó hírlevél küldő rendszer, mindamellett, hogy kezelése pofonegyszerű. Szemben más nagy tudású szoftverekkel, amelyeknek a kezelőfelületét egy űrhajó irányító paneléhez hasonlítják a legtöbben. Ha korábban próbálkoztál már ilyen szoftverekkel, de nem tetszett, akkor a MailerLite-ot imádni fogod!

Az egyik, ha nem a legolcsóbb

Nem győzöm hangsúlyozni, hogy emellett mégis milyen sokat tud. Ráadásul az ingyenes verzió is tartalmaz majdnem minden funkciót! Az egyetlen korlátod az ingyenes csomagban a feliratkozóid száma. De hát sok feliratkozó = sok bevétel 😉

Gyönyörű beépített sablonok gyorsítják a munkát

Tonnányi gyönyörűbbnél gyönyörűbb sablonnal kápráztat el bennünket, és segíti, könnyíti és gyorsítja a munkafolyamatokat. Semmit nem kell nulláról megalkotnod. Űrlap, e-mail és landing oldal sablonok tucatjai közül válogathatsz. Válaszd ki a neked tetszőt, írd át a szövegeket, módosíts a színeken, képeken és már kész is vagy.

Játszi könnyedséggel elsajátíthatod a tananyagokat

Ha esetleg attól félsz, hogy nem fogod megérteni, akkor ezt itt és most verd ki a fejedből! 🙂

Én magam sem szeretem, amikor más szakemberek olyan kifejezésekkel dobálóznak, amit azt sem tudom, eszik-e vagy isszák. Úgyhogy külön odafigyelek arra, hogy úgy mondjam el a tananyagot, hogy még a leghozzánemértőbb ember is könnyen magáévá tudja tenni.

Egyébként rengeteg visszajelzést kapok arról, hogy a videóim segítségével könnyedén megértették azt, amit évekig nem.

Igazság szerint a MailerLite online tanfolyamom az EGYETLEN magyar MailerLite tananyag tár, ami ennyire átláthatóan és ilyen mélységekben tanítja meg neked ennek a rendkívül népszerű e-mail automatizációs szoftvernek a használatát.

Könnyen érthető, egyszerűen feldolgozható falatnyi videók a kevés idővel rendelkezőknek, átlátható, kereshető rendszerben

Soknak tűnik a fenti mennyiség? Ne gondold róla, hogy az! 😉

A videók többsége mindössze 5-6 perces. Vannak szép számmal 1-2 percesek, és akad néhány 10-20 perces videó is. Akár hétköznap esténként egy-egy videót is könnyedén meg tudsz nézni. 

A teljes kurzus ideje alig több, mint 5 óra. Így még ha a tanulás közben építed is a saját rendszeredet, egyetlen hétvége alatt bőven el tudod sajátítani a tanultakat.

A megszerzett érték mögötte azonban számokban nem mérhető.

A tananyagok közötti eligazodás pedig nagyon könnyű a témánkénti csopotosításnak köszönhetően. Bármikor visszatérhetsz, ha valamit esetleg később elfelejtesz, vagy nem értesz.

Nem maradsz magadra, sőt a továbbiakban személyesen segítelek és ösztönözlek a "csinálásra"

Nagyon sok videós kurzussal az a probléma, hogy teljesen magára hagyja az embert, és ha menet közben kérdése merülne fel, akkor nem tudja, kihez forduljon segítségért. Így pedig az egész maximum fele annyit ér.

A MailerLite tanfolyamom megvásárlásával teljes körű hozzáférést nyersz a zárt Facebook csoportomhoz, amelyben bármikor kérdezhetsz a témában, készséggel és örömmel válaszolok neked.

Nagyon lelkiismeretes vagyok. Mindenkinek segítek, bárhol is akadnál el. Számomra nem az eladás a lényeg, hanem mások sikere ❤️

A felmerülő kérdésekre egyébként külön videót is készítek, amit aztán beépítek az tananyagok közé, így bármikor később is könnyedén megtalálod ezekre a kérdésekre a választ.

Havonta egyszer pedig kapsz tőlem egy e-mailes összefoglalót  az újonnan felmerült kérdésekről és válaszokról, új tananyagokról. Így ha valami érdekes lehet számodra, egész biztosan nem siklasz el fölötte. Ráadásul ezek a havi e-mailek folyamatosan ösztönöznek téged arra, hogy csináld (tovább). 

És ha az esetleg még mindig nem lenne elég, akkor személyesen, négyszemközt is kérhetsz tőlem tanácsot, konzultáció keretében. Bár ennek már extra díja van, de a további segítség lehetősége abszolút adott.

Támogató közösség, amelynek tagjaival együtt fejlesztheted válallkozásodat

Sokan félnek a különféle csoporotkban kérdezni, mert attól tartanak, hogy majd kinevetik őket tudatlanságuk miatt.

Ez nem az a hely, ahol tartanod kellene a kérdezéstől.

Közöttünk abszolút nem kell félned. Itt mindenki hozzád hasonló vállalkozó, aki azért van itt, hogy tanuljon és fejlődjön ebben a témában.

Amit elsajátítasz a MailerLite tanfolyammmal

azon túl, hogy biztos alapokon nyugvó, automata pénztermelő gépezetet építesz magadnak

"szeretném megköszönni, amit a vállalkozásommal tettél!"

5/5
"Te tényleg bebizonyítottad, hogy meg lehet tanulni az egész rendszer működését 3-4 óra alatt. Annyira szépen, egyszerűen, érthetően részletesen mindent elmagyaráztál, hogy nem maradt kérdésem a végére. Mindemellett, szerettem volna külön megköszönni a motivációt és a lehetőséged, amit adtál nekem és a vállalkozásomnak ezzel a tudással.”

Mint minden jó ajánlatból, ebből sem maradhatnak ki a bónuszok

Ajándékok, amiket ♥-ből készítettem Neked

Sales oldal sablon

A sales – vagy más néven – értékesítési oldal a honlapod azon aloldala, amelyen hatékonyan tudod eladni a portékádat. Az oldal minden eleme egyetlen konkrét célt szolgál, mégpedig az eladást, a lehető megmeggyőzőbben. Egy ilyen oldalt a nulláról felépíteni sok-sok órába telne. Megspórolom ezt a számodra. Ezzel a sablonnal rengeteg időt megspórolok neked azáltal, hogy pontosan tudni fogod, hova mit tegyél, mit írj.

Értéke: 22.000 Ft

Upsell oldal sablon

Az upsell egy olyan plusz ajánlat (egy másik termék vagy szolgáltatás), amelyet könnyedén hozzácsaphatsz még az alap ajánlatodhoz, így növelve a kosárértékedet, vagyis egy vásárló által nálad hagyott pénzösszeg mértékét. Egyszer kell csak meggyőznöd valakit, és közben több pénzt hagy nálad egy vásárlással. Hát nem buli? A sablonnak köszönhetően pontosan tudni fogod, hogyan építs fel egy ilyet. Ismét csak időt és pénzt nyersz vele.

Értéke: 14.000 Ft

Köszönő oldal sablon

Ez az az oldal, amit a vásárlás után lát az ember. Nem árt, ha a megrendelés után van egy egyfajta lezárása a vásárlási folyamatnak, ahol biztosítod a vásárlót a jó döntésről, és további bizalmat építesz, hogy a termékkel kapcsoaltos élményét a maximumra tornázd. Ráadásul a köszönő oldalon a többi felületedet is promótálhatod (pl. Facebook, Instagram, blog, FB csoport, stb) Kár lenne ezt a szuper lehetőséget kihagynod.

Értéke: 4.000 Ft

A sablonok egy drótvázszerű felépítést tartalmaznak, amelyben elhelyezésre kerültek az üzenetek és még a képek helyei is, hogy hova mit érdemes betenned. Sőt a sales oldal esetében még ajánlott szövegírási sorrendet is kapsz, hogy abszolút meglegyen a vonalvezető mankód. A sablonok szerkeszthető Google dokumentumban készültek, így könnyedén meg tudod írni benne a saját szövegedet, akár újabb és újabb oldalakhoz.

15 legjobb üdvözlő e-mail példa új feliratkozóknak

Ahhoz, hogy hosszú távon megtartsd a frissen és nehezen megszerzett feliratkozóidat, az egyik legjobb módszer, ha írsz nekik egy üdvözlő sorozatot, amelyben bemutatod, hogy ki is vagy te pontosan, mi a te küldetésed, és legfőképp, hogy miért érdemes veled maradnia hosszú távon, és olvasnia az e-mailjeidet. Ezekkel a példákkal te is villámgyorsan képes leszel megírni a saját üdvözlő e-mail sorozatodat.

Értéke: 13.000 Ft

Hgyan építsd fel a hatékony e-mail listádat a semmiből

Az e-mail marketing halott? Olyan statisztikai számokat hozok neked az e-mail marketing valós megtérülésével kapcsolatban, amin tutira felhúzod majd a szemöldököd. Csak akkor fogsz tudni igazán szívvel-lélekkel hatékony e-mail listát építeni, ha látod a megtérülést. Márpedig akad belőle bőven. Nem csak a bevétel. Úgyhogy megnézzük ezt is. És természetesen, ahogy az e-book címe is mutatja, végigvezetlek azon a 7 konkrét lépésen, amellyel te is ki tudod építeni a saját, hatékony működő e-mail listádat.

Értéke: 17.000 Ft

Privát Facebook csoport megannyi értékkel

Erről fentebb már részletesen olvashattál. A kurzus valójában enélkül is bőven megéri az árát. A Facebook csoportban pedig ott van az örökös kérdezési lehetőség, az itt feltett kérdések alapján születnek az újabb tananyagok a kurzusba, és persze a támogató közösség, vállalkozók, akik ugyanabba cipőbe járnak, mint Te.
Emiatt sokáig gondolkodtam azon, hogy a Facebook csoportot fizetőssé tegyem. De végül is úgy döntöttem, hogy egyelőre meghagyom ingyenesen, hogy ezzel is segítsem és támogassam azokat a magyar kisvállalkozókat, akik mellettem tették le a voksukat és bizalmat szavaztak nekem. Úgyhogy javaslom, használd ki a Facebook csoport nyújtotta hihetetlen értékes extra előnyöket, amíg még full ingyen kapod 🙂

Értéke: nem forintosítható 🙂

Már csak választanod kell

Válaszd ki, mire van szükséged

Megjegyzés: néhány összetevőhöz nehéz konkrét értéket rendelni, mivel nem egyszeri, hanem örök életű, folyamatos támogatást ad a számodra. De azért megpróbáltam fél évre vetítve megitélni ezt 🙂

MailerLite tanfolyam

89.490 Ft

MailerLite + WooCommerce tanfolyam

105.490 Ft

Ha ideáig eljutottál, akkor egész biztos vagyok benne, hogy komolyan érdekel téged a MailerLite tanfolyam valamelyik csomagja.
Így mostanra bizonyára már csak az maradt benned kérdés, hogy vajon valóban megéri-e az árát, ha esetleg a fenti érvelések még mindig nem győztek meg.

Engedd meg, hogy megkönnyítsem számodra ezt a döntést 🙂

Annyira biztos vagyok benne, hogy neked is működni fog, hogy 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalok

Noha vannak hozzá feltételeim. Nincsen apró betű. Elmondom feketén-fehéren, hogy mik ezek.

Ezt a kurzust nem azoknak készítettem, akik csak úgy vállalkozGATnak.
Nem azoknak, akik már feladtak mindent, és azt mondják, nincs értelme a marketingnek.
Nem azoknak, akik nem akarnak csinálni semmit, és azt várják, hogy a sült galamb a szájukba repüljön.

Nem mondhatom azt, hogy nem fog kelleni semmit sem tenned a siker érdekében, mert nem lenne igaz.

De azt bizton állíthatom, hogy sokkal könnyebb, mint te azt elsőre gondolnád.

Én megmutatom neked az utat, és számos eszközzel ösztönözlek is arra, hogy valóban elindulj rajta és csináld.

Ha azt mondod, hogy nem érted a videókat, ha nem érted mit kell csinálni, kérdezel a csoportban, és még ezután sem érted, nem tudsz megcsinálni egy űrlapot, hírlevelet a videóim alapján akkor a vásárlástól számított 30 napon belül visszautalom neked a teljes kurzus díját.

NEM jár vissza pénz, ha úgy döntöttél mégse a MailerLite-ot szeretnéd használni a  vállalkozásodba. Felnőttek vagyunk, elég hosszú ez az oldal is, pontosan tudod mit vásárolsz meg.

A garancia feltételeivel is szeretnélek ösztönözni arra, hogy miután megvásároltad a kurzust, ne csak ott üljön a virtuális polcodon, hanem valóban maximálisan kihasználd a benne rejlő potenciált 😉

Kérdések, amiket mások is feltettek

Összegyűjtöttem néhány olyan kérdést, amelyekkel az elmúlt időszakban a leggyakrabban találkoztam.

Keress bátran, ha ezen kívül még bizonytalan vagy bármiben.

Most tök őszintén? Azt, hogy irány a megrendelő oldal! Ha ezidáig mindig kevés időd volt, akkor az azt jelenti, hogy ahogyan most csinálod a dolgokat, azzal kevés időt tudsz teremteni magadnak. Vagyis valamit változtatnod kell, ha több időt szeretnél. Az e-mail automatizmusok pont hogy időt nyernek neked! Egyszer fel kell építeni őket, ez tény. De utána a ráfordított idő bőven sokszorosát fogja visszahozni neked.

A tanfolyamon megszerzett ismeretek bármely kisvállalkozás számára felhasználhatók, függetlenül attól, hogy termék vagy szolgáltatás alapú-e.

Hadd vezessem le neked. Tételezzük fel, hogy 5000 emberhez szeretnél elérni.
Azért, hogy az e-mail listádra felkerüljön ez az 5000 ember, kb. 5-600.000 Ft-ot kell kifizetned. Folyamatos e-mail lista építéssel ezt nem kell egyszerre megtenned. Épülhet szép lassan a listád úgy, ahogyan a bevételed is növekszik. Miután azonban kifizetted ezt az 5-600.000 Ft-ot értük, és felépült az 5000 fős e-mail listád, onnantól kezdve “örök életig” marketingezhetsz nekik e-mailben majdhogynem teljesen ingyen. Azért majdhogynem teljesen ingyen, mivel a MailerLite díja meglehetősen elhanyagolható mértékű. Az örök élet pedig azért idézőjeles, mivel természetesen lesznek azért leiratkozóid is, de arányosítva még így is bőven olcsóbban jössz ki, mint például Facebook hirdetésekkel.
Nézzük akkor a Facebook hirdetéseket! Ha azt mondom neked, hogy a Facebookon elérni egy embert 2-3 Ft, tehát 5000 embert elérni 10-15.000 Ft, akkor bizonyára felhőkölsz, hogy a Facebook a költséghatékonyabb megoldás.
Azonban elérés és elérés között óriási különbség van. Ahogyan elkötelezettség és elkötelezettség között is.
A Facebook statisztikákban szereplő elérésekekben rengeteg olyan ember is szerepel, aki csak úgy átgörgetett a hirdetésed felett és még csak egyetlen pillanatot sem szentelt neki. Az így megszerzett “elérés” elégetett pénz.
Nem beszélve arról, hogy ha ugyanezt az 5000 embert újra el szeretnéd érni Facebookon (amit amúgy sem tudsz megtenni, mert csak a célzás alapján hasonló embereket tudod elérni), akkor újra és újra ki kell fizetned ezt a 10-15.000 Ft-ot, míg világ a világ. 30-60 db ilyen hirdetés után (ami egyáltalán nem sok) máris eléred a fenti 5-600.000-es keretet.
És akkor még mindig nem beszéltünk arról, hogy az e-mail marketing szoftverekkel tűpontosan tudod kategorizálni, ha szeretnéd, akár pontozni a konkrét embereket, hogy a számukra legmegfelelőbb hírleveleket és ajánlatokat tudd elküldeni nekik a legmegfelelőbb pillanatban.
Még mindig azt gondolod, hogy az e-mail marketing alul marad a Facebookkal szemben?
Egyébként a leghatékonyabb megoldás a két marketing eszközt együtt használni. De ha a Facebook és Instagram valamikor befuccsol, leáll, akkor az e-mail listád még mindig ott lesz. Még ha a MailerLite meg is szűnne valamikor, a listád akkor is ott lesz neked 😉

A tanfolyamot a vásárlás után azonnal elkezdheted. Miután kifizetted a MailerLite Akadémia tanfolyamot, azonnal megkapod a bejelentkezési adataidat az oktatási panelre (egyébként ezt is a MailerLite csinálja automatikusan 😉), és azonnal hozzáférhetsz az összes órához. Haladhatsz teljesen a saját tempódban, de alkalmazhatod az ajánlott tananyag sorrendet is. Használhatod a tanfolyamot a világ végéig * és még egy napig! * 🙂

Alapvetően nem, bármilyen sorrendben haladhatsz, ahogyan neked kényelmes. Van azonban egy ajánlott sorrend, amilyen sorrendben fel vannak töltve az egyes leckék az Akadémiára.

A tanfolyamon említett összes eszköz és alkalmazás ingyenes verzióban is elérhető, és ebben a verzióban elegendőek a kielégítő eredmények eléréséhez. A vállalkozás növekedésével dönthetsz úgy, hogy befektetsz fizetett verziókba.

Gyakori kérdés: „Szükségem van kész termékre vagy szolgáltatásra a tanfolyam kezdetekor?” A válasz: Nem, de … ha van saját terméked vagy szolgáltatásod, és most szeretnéd piacra dobni, akkor ideális helyzetben vagy – azonnal alkalmazható tudást kapsz!

Mi van akkor ha szeretnéd, hogy segítsek személyesen is? A tanfolyamot úgy állítottam össze, hogy mindenki számára érthető és könnyen megvalósítható legyen mindenféle segítség nélkül. Ha mégis úgy döntesz, hogy szükséged van extra segítségre, akkor jelentkezhetsz személyes találkozóra, tanácsadásra velem. Kétféle verzió közül is tudsz választani. Az egyik egy nagyobb 4 órás gyakorlati tanácsadás, amelynek során akár teljesen nulláról felépítjük a teljes rendszeredet együtt. Ezt a lehetőséget bármelyik csomagra kattintva a következő oldalon igényelheted is. A másik opció, hogy alkalmi 1-1 órás tanácsadást kérsz. Ez utóbbi azok számára javasolt, akik már megnézték a kurzust, legalább elkezdték felépíteni a saját rendszerüket, és egy-egy konkrét kérdéshez kérnek segítséget.

Válaszd ki fent a csomaguk közül melyiket kéred. Ekkor a megrendelő oldalra irányít a weboldal, ahol egy űrlapon megadhatod a fizetési és számlázási adataidat. Az űrlap elküldése után átirányítunk téged a Stripe biztonságos fizetési oldalára. Ezen az oldalon kell megadnod a bankkártya adatokat, amellyel ki tudod fizetni a kurzust. (Valószínűleg fog mobilos hitelesítést kérni tőled a bank.)

Van. Noha vannak hozzá feltételeim. Nincsen apró betű. Elmondom feketén-fehéren, hogy mik ezek.

Ezt a kurzust nem azoknak készítettem, akik csak úgy vállalkozGATnak.
Nemazoknak, akik már feladtak mindent, és azt mondják, nincs értelme a marketingnek.
Nem azoknak, akik nem akarnak csinálni semmit, és azt várják, hogy a sült galamb a szájukba repüljön.

Nem mondhatom azt, hogy nem fog kelleni semmit sem tenned a siker érdekében, mert nem lenne igaz.

De azt bizton állíthatom, hogy sokkal könnyebb, mint te azt elsőre gondolnád.

Én megmutatom neked az utat, és számos eszközzel ösztönözlek is arra, hogy valóban elindulj rajta és csináld.

Ha azt mondod, hogy nem érted a videókat, ha nem érted mit kell csinálni, kérdezel a csoportban, és még ezután sem érted, nem tudsz megcsinálni egy űrlapot, hrlevelet a videóim alapján akkor a vásárlástól számított 30 napon belül visszautalom neked a teljes kurzus díját.

NEM jár vissza pénz, ha úgy döntöttél mégse a MailerLite-ot szeretnéd használnia  vállalkozásodba. Felnőttek vagyunk, elég hosszú ez az oldal is, pontosan tudod mit vásárolsz meg.

A garancia feltételeivel is szeretnélek ösztönözni arra, hogy miután megvásároltad a kurzust, ne csak ott üljön a virtuális polcodon, hanem valóban maximálisan kihasználd a benne rejlő potenciált 😉