Zero to Hero program:

Értékes tudásodat alakítsd nyereséges tanfolyammá!

Készíts online kurzust egyszerűen és értékesíts automatikusan!

A Zero to Hero program segítségével az alapoktól kezdve megtanulod, hogyan építs fel egy hatékony és nyereséges online tanfolyamot akár egy hétvége alatt! Megmutatok minden beállítást az első lépéstől az utolsóig: technikai tudnivalók, értékesítés, kampányolás. Egyszerűen. Érthetően.

Ha a tudásodat egy online tanfolyamba sűríted, azzal szélesebb körben éred majd el a célcsoportodat és megerősíted a szakértői státuszodat. 

Egyszer kell csak elkészítened és beállítanod, onnantól pedig automatikusan hozza neked az új tanulókat, és így a folyamatos passzív bevételt is! 

Jól hangzik, ugye? 

Pedig milyen jó lenne

úgy segíteni egyszerre sok embernek, hogy közben rengeteg időd szabadul fel arra, hogy képezd magad és így egyre magasabb szintű szolgáltatást nyújts! 

Ismerősen hangzik neked is?

Megérdemled, hogy képes legyél...

Dreamy brunette girl is drinking tea and imagining the holiday that will be soon.She is smiling and excited

Az online tanfolyamoddal:

– egyszer kell foglalkoznod, és utána folyamatosan biztosítja számodra a passzív jövedelmet.
– sokkal több embernek tudsz segíteni függetlenül a munkóráid számától.
– rengeteg időd szabadul fel, amelyet újabb tanfolyamok létrehozására használhatsz.

Miért vagyok ebben ennyire biztos?

... miért is kellene rám hallgatnod?

Mert kézen fogva kísérlek végig azon az úton, amelyet én már végigjártam: miután elkészítettem és elkezdtem értékesíteni az első tanfolyamomat, lehetőségem volt fejlődni és újabbnál újabb kurzusokat összeállítani. 

Soha nem kertelek és őszintén elmondom, hogy mi és miért működik. Számszerűsítve osztom meg tapasztalataimat, mert a konkrétumokból lehet igazán tanulni. 

2017 óta dolgozom különféle rendszerekkel. Több mint 2 éve értékesítem sikerrel a MailerLite tanfolyamomat, amelyet online kurzus keretében teljesen automatizáltan. Közel 300-an szavaztak eddig bizalmat nekem. Az elmúlt évben sokan kerestek meg, hogy segítsek ugyanolyan tanfolyami felületet felépíteni, mint ami nekem van. Így elérkezettnek láttam az időt arra, hogy megtanítsam a lépéseket.

Azért vagyok itt, hogy segítsek neked kiteljesedni abban, amit igazán szeretsz csinálni. Megmutatom, hogy hogyan építsd fel és növeld a vállalkozásodat az e-mail marketinggel és az online tanfolyamok rendszerével, hogy olyan szintű sikert érj el, amely túlmutat minden álmodon! 

"hiánypótló ez a tanfolyam a témában"

5/5
"Dóri kurzusa igazi kincs a témában, segítségével lépésről lépésre fel tudod építeni a saját kurzusod felületét. Nagyon tetszik benne, hogy rövid videók vannak, gyorsan lehet vele haladni és hogy tényleg minden lépést megmutat benne Dóri. Szerintem hiánypótló ez a tanfolyam a témában, szeretettel ajánlom mindenkinek, aki WordPress alapra szeretné felhúzni a saját oktatóanyagát és szeretne egy csomó időt megspórolni magának. Rólam óriási terhet vett le Dóri azzal, hogy ezeket nem nekem kell összekutatnom és kiokoskodnom, hanem csak követnem az ő utasításait. Ezer hála érte! :)"

Szerencsére az online tanfolyam elindításának nem kell bonyolultnak lennie, és nem kell sok időt elrabolnia. Még akkor sem, ha még csak most kezded.

Ha régóta tervezed, hogy saját online kurzust indítasz, de fogalmad sincs, hogyan kezdj hozzá akkor jó helyen jársz! Akár edzőként a legújabb erősítő programodat vagy tanácsadóként a legfontosabb kurzusodat, vagy coachként a digitális termékedet szeretnéd elkészíteni és értékesíteni, lépésről lépésre mutatom meg, hogyan csináld!

 bemutatkozik a

Zero to Hero

online tanfolyamkészítő kurzus

A Zero to Hero Program tartalmaz minden tudnivalót, amire szükséged van ahhoz, hogy gyorsan és egyszerűen elindítsd a saját nyereséges online tanfolyamodat. 

Válj a kurzusok hősévé akár zéró tudásról indulva!

Így építjük fel

együtt a TE saját online tanfolyamodat:

Szó szerint mindent odaadok, amire szükséged van.

(és mindent, amit én is szerettem volna, amikor elkezdtem!).

"... lépésről lépésre vezet végig a megvalósítás folyamatán!"

5/5
“Évek óta készülök rá, hogy összerakjak és elindítsak online kurzusokat. A magam erejéből valameddig el is jutottam, de valahol a folyamatban folyton elakadtam. Dóri „Online tanfolyam zero to hero” kurzusával most végre megjelent a fény az alagút végén: egy olyan eszközt kaptam a kezembe, ami a nulláról kezdve, lépésről lépésre vezet végig a megvalósítás folyamatán, a teljesen kész állapotig. A tanfolyam a legapróbb beállításokat, hogyanokat is megmutatja, ezért óriási támasz, hogy nem nekem kell kitalálni, mi után mi következik, nem megy el vele eszméletlen mennyiségű idő, hogy magam rájöjjek, hogyan illesszem az előzőhöz a következő építőkockát. Olyan ez a kurzus, mint egy professzionális szerelési útmutató, amit Dóri kedves és brilliáns narrációja tesz teljesen érthetővé és könnyen követhetővé. Élmény, ahogy Dóri kézen fogva vezet a kurzusépítés folyamatán, amiben ráadásul nem közömbös, hogy rengeteg időt megspórolhatok így. Kezdőknek és haladóbb felhasználóknak is abszolút ajánlom: ha nem akarod vesztegetni az idődet és profi kurzust akarsz építeni, akkor ez a Te lehetőséged!”

Úgy építettem fel a tanfolyamot, hogy

a könnyen követhető modulok egymásra épülve szinte észrevétlenül repítsenek el a célig, hogy végén te is azt mondd: 

MEGCSINÁLTAM AZ ELSŐ SAJÁT TANFOLYAMOMAT!

Az egymásra épülő modulok segítségével könnyedén és biztos lépésekben haladsz

Az alapok

Rögtön a „mumus” témával indítunk, a technikai alapozással. Mivel a tartalom erre épül, ezért természetesen a tanfolyamod elkészítése azzal kezdődik, hogy egy külön aldomaint regisztrálunk. Erre telepítjük rá a WordPresst, és átadok minden szükséges bővítményt is. 

Szerkesztéshez az Elementort fogjuk használni, lépésenként megmutatom a telepítését és az összes beállítást is. Átbeszéljük, hogy mi a különbség csoport, tanfolyam és lecke között. Segítek kitalálni, hogy neked melyikre lesz szükséged.

Sablonok és aloldalak

Bejelentkező oldal, elfelejtett jelszó oldal, felhasználó profiljának oldala.

Olyan aloldalakhoz is adok kész sablonokat, amelyekre talán nem is gondoltál, hogy szükséged lesz. Ezeket könnyen és gyorsan a saját témádra és stílusodra szabhatod, így rengeteg időt spórolsz meg.

Feltöltöd, módosítod ha szeretnéd, és kész is vagy!

A tanfolyam

A tanfolyamod alapja a Learndash lesz, ebben fogunk dolgozni. Nem baj, ha még soha nem is hallottál róla, mert megismered az összes szükséges funkcióját.

Lépésről lépésre megmutatom, hogy hogyan kell felépíteni a leckéket a tanfolyamon belül, és hogyan épülnek egymásra a feladatok.

Mutatok példát egyszerű, több részből álló és komplex tanfolyamra is, így bármelyiket is szeretnéd megvalósítani, én lépésről lépésre vezetni foglak. 

Értékesítés

Kész a tanfolyam, már csak értékesíteni kell. Itt a WooCommerce program lesz segítségünkre, mert gyorsan életre kelti a tanfolyamodat és bekapcsolja az értékesítés vérkeringésébe. 

Lépésről lépésre vesszük át a folyamatot, beállítjuk és élesítjük a rendszert, te pedig elégedetten dőlhetsz hátra, mert a szépen felépített platformod elvégez minden feladatot magától. 

Számlázás & Fizetés

Ugye te se szeretnél mindenkinek egyesével küldeni számlát? Ugye a fizetéssel se szeretnél bajlódni? Miért is tennéd, ha mindezeket könnyedén lehet automatizálni. Megmutatom lépésről lépésre, hogy állítsd be a szamlazz.hu vagy a Billingo fiókodat. Fizetés kapcsán a Stripe regisztrációt és beállításokat vesszük végig.

Így nem lesz más dolgod, csak elindítani a saját online oktatási felületedet, és a többit elvégzi a rendszer. 

E-mailek felépítése és beállítása

Minden élesítve, beállítva, már csak az vár rád, hogy erről értesítsd a célcsoportodat is. Szükséged lesz rá, hogy eljuttasd a tanfolyamoddal kapcsolatos összes információt a feliratkozóidnak és egyben üdvözöld őket. 

Természetesen ezt a folyamatot is automatizáljuk, mint az összeset, mert a cél, hogy egyszer kelljen összeállítanod a tanfolyamot és utána az futószalagon szolgálja ki a tanulóidat. 

A sablonok és aloldal minták mellett adok olyan előre megírt e-maileket is, amelyeket a saját vállalkozásodra tudsz szabni. 

Nemcsak a szöveg, hanem a felépített kampány is a tiéd lesz, így gyorsan és egyszerűen kezdheted az értékesítést. Minden levelezés a MailerLite-on keresztül fog történni. 

A végén nagyon büszke leszel arra, amit létrehoztál, és izgatottan fogod építeni a következő és az azt követő tanfolyamodat is!

Már csak választanod kell

Zero to Hero Program

94.990 Ft

Zero to Hero Program + 2 óra tanácsadás

129.990 Ft

Zero to Hero Program + MailerLite tanfolyam

A két nagy tanfolyamom egy csomagban.
🗸 Építsd fel könnyedén te is a saját automatizált bizalomépítő és pénztermelő rendszeredet.
🗸 Építsd fel a saját online oktatási felületedet

154.980 Ft

MailerLite tanfolyam:

Zero to Hero Program:

A két csomag összértéke: 348.000 Ft

Milyen egyéb költségekkel kell számolnom?

A tanfolyam díján kívül lesznek még költségeid. Kezdetben tudod ingyenesen működtetni, mert tőlem megkapsz minden szükséges bővítményt. 

A későbbiekben maximum évi 40.000 Ft befektetéssel jár. Jelenleg csak a tanfolyam díjával kell számolnod.

"egyedül nem ment volna"

5/5
"Leckéről leckére egyre jobban beleáshattam magam Dóri segítségével a saját oktatói felületem elkészítésébe! Hihetetlen jó érzés, hogy lehetőség van Dóri profi, következetes kurzusára támaszkodni és nem nekem kell kibogarászni nagyon sok idő és energia árán az infromációkat, hogy a saját platformomon építhessem a tanfolyamomat. Egyedül nem ment volna! Nekem nagyon sokat segít, hogy Dóri szuperül magyaráz és szívesen hallgatom őt, és sok segédanyagot is ad, ami még gördülékenyebbé teszi az építkezés folyamatát! KÖSZÖNÖM 🙂 "

ÍGÉREM, HOGY A SAJÁT ONLINE OKTATÁSI FELÜLETED FELÉPÍTÉSE AZ EGYIK LEGJOBB DOLOG LESZ, AMIT VALAHA IS TENNI FOGSZ AZ ÜZLETED ÉS A JÖVŐBELI SIKERED ÉRDEKÉBEN. És ez nem kell, hogy nehéz legyen.

Semmi különleges nincs bennem; egy átlagos ember vagyok, akinek volt egy üzleti ötlete (MailerLite tanfolyam), és úgy döntött, hogy mindent belead az online tanfolyam felépítésébe. A hogyant mutatom meg neked is. 

A nulláról néhány száz tanuómig jutottam mára, így megtapasztaltam, hogy a saját online felületnek mekkora ereje van. 

Tehát, ha szeretnéd felépíteni a saját online kurzusodat, akkor hadd mutassam meg, hogyan kezdd el lépésről lépésre felépíteni. 

Neked való a Zero to Hero Program?

Tökéletes számodra, ha ...

Nem neked való, ha ...

"szívből ajánlom másnak is, aki online tanfolyam indításán gondolkozik!"

5/5
"Dolgoztam és dolgozom is jelenleg WordPress-el, Elementor-ral és WooCommerce-el is, így nem a nulláról indultam, mégis úgy ültem le a leckék feldolgozásának mintha most találkoztam volna mindennel először. Így tiszta lappal indulhattam. Dóri lépésről lépésre megmutatott mindent, volt hogy több irányból is, így mindenki eldöntheti neki melyik megoldás a szimpatikus. A tanfolyama olyan beállításokra is rávilágított, amikre korábban nem gondoltam. Az pedig külön öröm volt számomra, hogy kész sablonokat kaptam, mert így gyorsan felépíthettem az oktatási oldalam vázát, nekem csak a szöveggel és a színekkel kellett játszanom. A LearnDash teljesen új terep számomra, de olyan jó példákkal magyarázta el Dóri a felépítését, hogy rögtön megértettem a működésének a lényegét. Örülök, hogy Billingó, MailerLite és Stripe összekötéseket láthattam a tanfolyam anyagában, mert én is pont ezeket használom. Az oktatási felületem kész Dórinak hála, már csak leckékkel kell feltöltenem és útjára indíthatom az első online tanfolyamomat. Köszönöm Dóri, hogy létrehoztad ezt a tananyagot, nagyon hálás vagyok érte! Szívből ajánlom másnak is, aki online tanfolyam indításán gondolkozik! ❤"

Szóval itt van.

Ez minden, amire egy sikeres online tanfolyam felépítéséhez szükséged van, kész sablonokkal, hogy még egyszerűbbé, gyorsabbá és hatékonyabbá tegyem a munkát.

Ha mindent beleadsz az online tanfolyamod felépítésébe, az teljesen megváltoztatja az üzletedet és életedet. Tudom, mert én már megtapasztaltam, és te is megtapasztalhatod. Bármi is akadályozott korábban, hidd el, meg tudod csinálni!

Akkor kezdjük is el…

Kérdések, amiket mások is feltettek

Összegyűjtöttem néhány olyan kérdést, amelyekkel az elmúlt időszakban a leggyakrabban találkoztam. 

Keress bátran, ha ezen kívül még bizonytalan vagy bármiben.

Ha esetleg attól félsz, hogy nem fogod megérteni, akkor ezt itt és most verd ki a fejedből! Én magam sem szeretem, amikor más szakemberek olyan kifejezésekkel dobálóznak, amiről azt sem tudom, eszik-e vagy isszák. Úgyhogy külön odafigyelek arra, hogy úgy mondjam el a tananyagot, hogy még a legkevésbé hozzáértőbbek is könnyen magukévá tudják tenni. 

Rengeteg visszajelzést kapok arról, hogy a videóim segítségével könnyedén megértették azt, amit évekig nem, szóval efelől ne legyen kétséged!

Annyi időd van, amennyire szükséged van. Ha most befektetsz ebbe a programba, élethosszig tartó hozzáférést kapsz a program összes anyagához.

Amit használni fogunk: 

WordPress (itt lesz a tanfolyamod) 

Elementor (különböző aloldalakat ezzel építünk fel együtt) Természetesen használhatsz mást is (Divi, Avada..stb) én az Elementort használom, és azt is mutatom meg. Learndash (ezzel épül fel a tanfolyamod, leckéid) 

Stripe (ezt használom fizetésre, ennek a beállításait megmutatom) Ha nálad pl OTP Simple van, akkor azt is megmutatom, hogy hogy kösd össze 

WooCommerce (ezzel megy végbe a megrendelés)

MailerLite (hírlevélküldő szoftver. Innen kapja meg az ügyfeled a visszaigazoló leveleket, köszönő leveleket, esetlegesen kosárelhagyó emailt)

  • WordPress: 0 Ft
  • WooCommerce: 0 Ft
  • Elementor: 0 Ft
  • Stripe csatlakozási díj: 0 Ft
  • MailerLite: 0 Ft
  • Learndash: mutatok 2 verziót (max évi 42.900 Ft)

Minden csak tőled függ, de a jelenlegi rekordtartónk egy tanfolyam felállítására (teljesen a semmiből, az elejétől a végéig) 2 nap.

A tanfolyamon megszerzett ismeretek bármely kisvállalkozás számára felhasználhatók, függetlenül attól, hogy termék vagy szolgáltatás alapú-e.

A tanfolyamot a vásárlás után azonnal elkezdheted. Miután kifizetted a tanfolyamot, azonnal megkapod a bejelentkezési adataidat az oktatási panelre, és azonnal hozzáférhetsz az összes órához. Haladhatsz teljesen a saját tempódban, de alkalmazhatod az ajánlott tananyag sorrendet is. Használhatod a tanfolyamot a világ végéig * és még egy napig! * 🙂

Alapvetően nem, bármilyen sorrendben haladhatsz, ahogyan neked kényelmes. Van azonban egy ajánlott sorrend, amilyen sorrendben fel vannak töltve az egyes leckék.

Válaszd ki fent a csomaguk közül melyiket kéred. Ekkor a megrendelő oldalra irányít a weboldal, ahol egy űrlapon megadhatod a fizetési és számlázási adataidat. Az űrlap elküldése után átirányítunk téged a Stripe biztonságos fizetési oldalára. Ezen az oldalon kell megadnod a bankkártya adatokat, amellyel ki tudod fizetni a kurzust. (Valószínűleg fog mobilos hitelesítést kérni tőled a bank.)

Az ajánlat digitális jellege miatt pénzvisszafizetési garancia nem áll rendelkezésre. Akkor vásárold meg, ha valóban készen állsz felépíteni az online tanfolyamodat. Ha bizonytalan vagy, kérdésed van, keress bátran: dora@dorahalasz.hu

A világ várja, hogy megoszd a tudásodat!

Ne várakoztasd tovább!