A Shopify egy népszerű platform, amely segít saját webáruház építésében. A Shopify világszerte híres, de íme néhány fontos ok, ami igazolja e szavak helytállóságát.

 Az online vásárlás ma már nem opcionálisan választható, hanem prioritássá vált, és a vásárlók nagyobb százalékának ez az első vásárlási mód. Ez nem mindig azért van, mert az embereknek nincs idejük fizikai boltok látogatására. Egyszerűen az e-kereskedelem meghódította a gazdaságot.

Az internet és a technológia fejlődésének ugrásszerű fejlődésének köszönhetően az e-kereskedelemben való részvétel akadályai fokozatosan csökkentek mind az eladók, mind a vásárlók számára. Az online vásárlás kényelme ellenállhatatlan.

Számos e-kereskedelmi platform segítségével könnyedén létrehozhatsz egy online áruházat. Fontos, hogy kényelmet és elégedettséget teremts a vásárlóid számára a vásárlással kapcsolatban.

Tehát, milyen e-kereskedelmi platformot érdemes használni, és miért? Sokféle válasz létezik. De abban az esetben, ha nincs időd elolvasni és utánajárni mindennek, az én egyik ajánlásom a Shopify . 

A Shopify az egyik legnépszerűbb e-kereskedelmi platform, amely mindent kínál, amire a webshopodnak szüksége van. Olyan hasznos funkciókat biztosít, amelyek a webshopodat a lehető legjobban működteti, és hatékonyan emeli magasabb szintre.

Ez a megbízható e-kereskedelmi platform megkönnyíti a vállalkozás indítását, működtetését és fejlesztését.

A könnyen használható, rendelkezésre álló eszközkészletek lehetővé teszik, hogy könnyedén létrehozd weboldaladat.

MailerLite jó barátja a Shopifynak

A jó hír az, hogy a Shopify könnyedén összeköthető a MailerLite-al. Csak pár lépés az egész, és máris be tudod építeni az e-mail marketinget a vállalkozásodba. Könnyedén tudsz leveleket küldeni a vásárlóidnak, feliratkozóidnak.

Kövesd ezt a pár lépést:

1. A Shopify admin felületén, és menj az Alkalmazások  (Apps) oldalra.

2. Kattints ide “Visit Shopify app store”

3. Keresd a következőt: MailerLite Email Marketing by MailerLite

4. Kattints ide “Add App”

Ez visszairányít a Shopify admin felületére, ahol az “Istall App” gombra kell kattintanod.

Itt kell megadnod a MailerLite API kulcsát.

5. Az API-kulcs telepítése után a rendszer megkér, hogy válaszd ki azt a csoportot, amelyhez hozzá szeretnéd adni a Shopify vásárlóidat. Választhatod azt is, hogy új csoportot hozol létre.

Ennyi az egész! Most már megtalálod a Shopify vásárlóidat a kiválasztott csoportban. Az új Shopify ügyfelek is hozzá lesznek adva a csoporthoz.

Több segítségre van szükséged?

Valamit mindenképpen bele kell tenned a Shopify rendszeredbe. Vagy az idődet vagy a pénzedet. Ezt nem lehet megúszni. Nem mozogsz otthonosan a technikai dolgokban? Új még neked az egész? Semmi gond!
Persze, elkezdhetsz egyedül is próbálkozni, különböző oldalakról összeollózni az információkat. De hidd el, így nagyon lassan fogsz haladni a célod felé, és rengeteg “tanuló pénzen” leszel túl.

Mi lenne, ha felpörgetnéd az eseményeket és profira bíznád magad?

Ezért ajánlom neked szeretettel Szitár Laurát, a WEBB alapítóját, Shopify szakértőt. 4 éve foglalkozik már Shopify webáruházakkal. Több, mint 100 online üzlet megtervezésében, elkészítésében és elindításában segített már.

A WEBB online tanfolyama pont abban segít, hogy átlásd a lehetőségeketne vessz el a részletekben és egy-egy könnyed útmutató segítségével, időt és energiát spórolva, egyszerűen létrehozhasd, Te magad is saját holnapod vagy webshopod!

Még csak most gondolkodsz webshop indításon? Szuper, akkor feltétlenül nézd meg Laura ingyenes webinárját, hogy biztosan elkerüld a buktatókat.

Miról lesz szó benne?

🧐 Mi a prémium webshopok 4 elengedhetetlen alkotóeleme? Mikre lesz mindenképp szükséged, ha minőségi termékeken alapuló, fenntartható vállalkozást szeretnél?

💰 Honnan lesznek az első vevőid? A kihagyhatatlan 0. lépés! Az út az örökzöld értékesítéshez. (Nem, nem a hirdetésekről lesz szó!)

🎨 Hogyan tudsz kitűnni a versenytársaid közül? Valóban olyan fontos a webdesign?

💻 Melyik a megfelelő platform prémium webshopod számára és hogyan néz ki belülről az admin felülete? (Videós körbevezetés.)

⌚ Hogyan készítheted el prémium webshopod idő és költséghatékonyan? Akár napi fél-1 óra idő ráfordítással, a fő állásod/ alkotói tevékenységed mellett is – megmutatjuk a saját módszerünk.

Sikeres webáruházat kívánok Neked is!