Készen állsz arra, hogy új magasságokba emeld a hírlevelezésed? Bemutatkozik az új Drag & Drop szerkesztő, amely tele van olyan fantasztikus funkciókkal, mint a mesterséges intelligencia által vezérelt íróasszisztens a GPT technológiával, az új soron belüli szerkesztés és még sok más!

Hónapokig tartó kutatás, felhasználói visszajelzések és számtalan órányi fejlesztés után átdolgozták a Drag & drop hírlevélszerkesztőt olyan fejlett funkciókkal, amelyek forradalmasítják a hírlevelek készítésének módját.

Merüljünk el benne, és fedezzük fel az összes új finomságot, beleértve a soron belüli szerkesztést (nincs többé oldalsávos szöveg!) és a testreszabott blokkok későbbi elmentésének lehetőségét. 😱 És ha ettől még nem dobog a szíved, akkor a nagy-nagy újdonsággal kezdünk: az AI íróasszisztenseddel. 

Továbbfejlesztett felület, amely javítja az e-mail létrehozását

Az első dolog, amit észre fogsz venni, az a megújult felület, amely lehetővé teszi, hogy könnyen megtaláld a szükséges blokkokat, és egyszerűsítsd a munkafolyamatokat. És ez még csak a kezdet. 

Gyorsabb és hatékonyabb e-mail készítés az AI segítségével

Az OpenAI fejlett gépi tanulásával mostantól releváns, vonzó e-mail szöveget generálhatsz a mesterséges intelligenciával működő íróasszisztens segítségével. Egyszerűen csak add meg a kívánt téma rövid leírását, és az AI asszisztens azonnal megírja a tartalmat, értékes időt és energiát takarítva meg neked.

Akár a főcímekhez, termékleírásokhoz vagy akár teljes hírlevelekhez van szükséged segítségre, az új mesterséges intelligencia-íróasszisztens a te személyes szövegíród, aki biztosítja, hogy hírleveleid megragadják a közönséged figyelmét.

✍️ Írj kiváló minőségű tartalmat villámgyorsan

Képzeld el, hogy kevesebb mint egy perc alatt írsz egy 200 szavas e-mailt! A mesterséges intelligencia által generált tartalmak felhasználása az e-mailekben drámaian felgyorsíthatja az e-mailek megírásának folyamatát. Ez nagy bónusz, akár egy hatalmas, sok e-mailt küldő vállalkozásról van szó, akár egy egyéni vállalkozóról, aki túl sok kalapot visel ahhoz, hogy órákat töltsön hírleveleivel.

📈 Növeld a konverziós rátákat könnyedén

A megfelelő promtokkal (utasítás) személyre szabott és optimalizált termékleírásokat használhatsz fel, amelyeket úgy terveztek, hogy a célközönségeddel összhangban legyenek. A közönséged preferenciáinak leírásával a mesterséges intelligencia a fontos elemekre összpontosíthat, mint például a megfelelő kulcsszavak, a hatékony nyelvi stílus, az optimális hosszúság és szerkezet.

🌎 Tartalom generálása több nyelven

Személyre szabhatod a mesterséges intelligencia által generált tartalmat a célközönséged nyelvén. De ez még nem minden. Ahogy vállalkozásod új piacokra merészkedik, a mesterséges intelligencia íróasszisztens a nyelvészed esz. Azáltal, hogy az AI-t anyanyelvi beszélőként megírt tartalom előállítására kéred, meglepően jól kezeli a kulturális árnyalatokat, zökkenőmentesen lefordítva és lokalizálva tartalmaidat.

🎨 Fedezd fel a friss ötleteket

A lehetőségek hatalmas tárházát tárod fel, és olyan koncepciókat és javaslatokat fedezel fel, amelyekre egyébként talán nem is gondoltál volna. Az AI íróasszisztens olyan ötleteket javasolhat, amelyekre te nem is gondoltál, gazdagítva ezzel a tartalmat. Hagyd, hogy a mesterséges intelligencia asszisztens legyen a múzsád, táplálja a fantáziádat és új magasságokba repítse a kreativitásodat.

Az AI íróasszisztens az Advanced csomagban érhető el, és korlátozott ideig minden Growing üzleti fiók kipróbálhatja, hogy az AI által generált tartalom hogyan fogja feldobni az e-mailjeiket.

5 további izgalmas Drag & drop frissítés

1. Tapasztald meg az inline szerkesztés erejét

A soron belüli szerkesztés lehetővé teszi, hogy a hírlevelet közvetlenül a sablon előnézetében állítsd össze.

2. Blokkok tömeges szerkesztése globális márkajelzéssel

A globális márkaépítési beállítások a márka következetességének eszköztárát jelentik. Könnyedén alkalmazhatod a logót, a színsémát és a preferált betűtípusokat minden kommunikációban. Ezekkel a beállításokkal minden egyes e-mail megtestesíti márkaidentitásodat, biztosítva az egységes, professzionális megjelenést.

3. Oszd fel a hírleveledet szakaszokra

Az új “Sections” blokkok rugalmasságot biztosítanak több oszlop létrehozásához, ami szervezett és dinamikus elrendezést biztosít a tartalom számára.

4. Egyéni blokk sablonok mentése

Mondj búcsút az ismétlődő műveleteknek, és köszöntsd az egyik legkeresettebb funkciót! Miután egy blokkot a márkád egyedi stílusához igazítottál, elmentheted azt egyéni blokk sablonként, amely közvetlenül a hírlevélszerkesztőben érhető el.

5. Hozzáférés számtalan előre elkészített blokkhoz

Élvezd az előre elkészített e-mail blokkok egyszerűségét, gyorsaságát és rugalmasságát, amelyeket ismersz és szeretsz – plusz egy egész rakás frissen tervezett blokk sablon! Ezek a használatra kész blokkok a te kényelmedről szólnak. Úgy tervezték őket, hogy egyszerűsítsék a kreatív folyamatot, időt takarítsanak meg, és lehetővé tegyék, hogy hatásos e-maileket készíthess, anélkül, hogy megerőltető lenne.

Hogyan érheted el az új Drag & drop szerkesztőt

Az új Drag & Drop szerkesztő már elérhető. A régi szerkesztőt lecserélték, így a kipróbálásához csak egy új hírlevelet kell létrehoznod. 

Ez több, mint egy szoftverfrissítés, ez egy teljesen új szerkesztő, amely az alapoktól kezdve épül fel. Ez azt jelenti, hogy nem lesz elérhető a meglévő sablonokból létrehozott levelek létrehozásával vagy a küldött levelek másolásával.

De nem kell aggódnod, az új Drag & Drop szerkesztőnek köszönhetően pillanatok alatt elkészülhet egy új, csillogó sablon – az egyéni blokkok gyűjteményével, amelyeket a jövőbeli hírlevél-készítéshez elmenthetsz.